Kim Milyoner Olmak İster’de Filistin sorusu… Kenan İmirzalıoğlu’nun sözleri tüyleri diken diken etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacıya yöneltilen 1 milyon değerindeki Filistin sorusu geceye damga vurdu. Soru üzerine Gazze’de yaşananlara değinen sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun konuşmasındaki “İçimiz yanıyor, Allah oradaki insanlara güç kuvvet, zalimlere ise biraz vicdan versin” sözleri herkesi duygulandırdı.

YAZAR: MELİN ÖZTÜRK / ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Programda yarışmacı Eyüp İşler’e sorulan 1 milyon değerindeki soruyla İsrail hükümetinin Filistin halkına uyguladığı zulme bir kez daha dikkat çekildi.

Soruda “İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?” denildi. 

Cevapta ise şu şıklar yer aldı:

A) Hulk posteri
B) Karpuz dilimi
C) Kırmızı karanfil
D) Sedir ağacı dalı

Kim Milyoner Olmak İster’de Filistin sorusu… Kenan İmirzalıoğlu’nun sözleri tüyleri diken diken etti

Yarışmacı Eyüp İşler, soruya B) Karpuz dilimi doğru cevabını vererek büyük ödül 5 milyon TL değerindeki soruyu açtırmaya hak kazandı.

KENAN İMİRZALIOĞLU: ALLAH ZALİMLERE VİCDAN VERSİN

Sorunun ardından sunucu Kemal İmirzalıoğlu, Filistin’de yaşananlara ilişkin konuştu. Duygularını dile getiren İmirzalıoğlu, sözleriyle tüyleri diken diken etti.

“Eminim bu konuda hepimizin yüreği kabarıyor. Görüntüleri izlemeye dayanamıyoruz. Şu dünyada bu kadar güçlü devlet varken ve devreye girip bu savaşı durdurabilecekken maalesef bir de önlerini açıyorlar. Hatta uluslararası arenada Müslüman veya Müslüman olmasa bile bu duruma karşı çıkan futbolcular olsun, bu konuda ses çıkaranları işlerinden ediyorlar, kadro dışı bırakıyorlar. En son çıkan haberde, hepimizin tanıdığı bir sanatçımız İsviçre’de 4 konser verecek, sosyal medyadaki gönderileri sebebiyle konserleri iptal ediliyor. Yani en uygar dediğimiz ülkeler sınırın ötesindeki kimseyle ilgilenmiyorlar. Tamamen kendi çıkarları etrafında toplanıyorlar. O zulme karşı sesini çıkaranları bile cezalandırmaya çalışıyorlar. Gerçekten çok zor günlerden geçiyor dünya, içimiz acıyor. Allah oradaki insanlara güç kuvvet, zalimlere de vicdan versin.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...