Kıvanç Tatlıtuğ mutfakta… Sosyal medyada beğeni rekoru kırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kıvanç Tatlıtuğ mutfakta… Sosyal medyada beğeni rekoru kırdı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ mutfağa girdi. Yemek yapan Tatlıtuğ’un hünerlerini sergilediği o anları meslektaşı Özge Özpirinçci paylaştı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, işinin yoğunluğuna rağmen evine ve ailesine de vakit ayırmaya çalışıyor. Fırsat buldukça mutfağa da giren oyuncu yine tüm hünerlerini ortaya döktü.

Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaştığı ‘Aile’ dizisinin yanında Beren Saat ile başrolünde yer aldığı ‘Son Çağrı’ filmiyle adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtım fragmanı yayınlanan ve 24 Kasım’da izleyici ile buluşacak filmi hayranları merakla bekliyor. 

Son zamanlarda yoğun bir çalışma temposuna sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ, ailesine ve arkadaşlarına olan düşkünlüğüyle de sık sık konuşuluyor. Ünlü oyuncu, hem aile dostları hem de meslektaşları Özge Özpirinçci ve eşi Burak Yamantürk ile fırsat buldukça bir araya geliyor. 

HAYRANLARINDAN BEĞENİ YAĞMURU

Mutfaktaki hünerlerini sergilemekten çekinmeyen ve o anları zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşan Tatlıtuğ, son olarak yakın arkadaşları Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’e yemek hazırladı. Kıvanç Tatlıtuğ’un yemek yaptığı andan fotoğraf paylaşan Özpirinçci, paylaşıma ‘Yapmış’ notunu düştü. O kare, Tatlıtuğ hayranlarından onlarca beğeni aldı. 

Kıvanç Tatlıtuğ mutfakta… Sosyal medyada beğeni rekoru kırdı

Başak Dizer ile mutlu bir evliliği ve Kurt Efe adında bir oğlu olan Kıvanç Tatlıtuğ, mutfağa olan ilgisini şu sözlerle anlatmıştı:

“Uzun zamandır oyunculuk dışında ilgimi çeken bir şey var, aşçılık, gastronomi ve mutfak...”

KARAVANDA MENEMEN ŞOV

Aşçılık eğitimi alan Talıtuğ, daha önce karavanda menemen yaptığı anların videosunu kişisel sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Menemene soğan koyan oyuncu, "Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" tartışmasında da tarafını belli etmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ mutfakta… Sosyal medyada beğeni rekoru kırdı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...