Kızılcık Şerbeti’nin Azra’sı Sema Öztürk estetik yorumlarına gençlik pozuyla cevap verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti’nin Azra’sı Sema Öztürk estetik yorumlarına gençlik pozuyla cevap verdi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızılcık Şerbeti’nde Azra karakterini üstlenen oyuncu Sema Öztürk’ün yıllar içindeki değişimi, sosyal medyada ‘estetik’ yorumlarını beraberinde getirdi. Öztürk bu yorumlara paylaştığı fotoğrafla cevap verdi ve “Anatomi bu yani, değiştiremem. Ne saçma insanın kendini anlatmaya çalışması” dedi.

Show TV’deki Kızılcık Şerbeti’ne sonradan dahil olan ve Metehan’ın sevgilisi Azra karakterini canlandıran Sema Öztürk, sosyal medyada paylaştığı gençlik pozuyla hakkında yapılan estetik yorumlarına cevap verdi.

Kızılcık Şerbeti’nin Azra’sı Sema Öztürk estetik yorumlarına gençlik pozuyla cevap verdi - 1. Resim

Daha önce Kara Melek, Kurtlar Vadisi, Ayrılsak Da Beraberiz, Evdeki Yabancı gibi dizilerde rol alan ve şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde oynayan Sema Öztürk, estetik yaptırdığını öne sönerek kendisini eleştirenlere tepki gösterdi.

Kızılcık Şerbeti’nin Azra’sı Sema Öztürk estetik yorumlarına gençlik pozuyla cevap verdi - 2. Resim

"YAŞ 19... ANATOMİ BU YANİ, DEĞİŞTİREMEM"

Kişisel Instagram hesabından 19 yaşındaki bir pozunu paylaşan oyuncu, altına şu notu düştü: 

“Bazı kafalardaki sorulara cevaben… Yaş 19… Anatomi bu yani, değiştiremem. Ne saçma insanın kendini anlatmaya çalışması… Neden mi koydum, çünkü sıkıldım kötülüklerden, kariyerime zarar vermek için ellerinden geleni yapmaya çalışanlardan… Daha da bir şey söylemeyeceğim. Bodrum’da deniz kenarında gazeteci bir arkadaşımın çektiği fotoğraf… Sevgiler”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...