Kızılcık Şerbeti’nin yapımcısından iddialı dizi: Reytinglerde zirveyi zorlayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Birsen Altuntaş
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti’nin yapımcısından iddialı dizi: Reytinglerde zirveyi zorlayacak

Magazin Haberleri  / Birsen Altuntaş

Kızılcık Şerbeti’nin yapımcısı Gold Film, yeni sezona damgasını vuracak bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Şimdiden yankı uyandıran ve ismi ‘Şapkacı Kadınlar’ olduğu öğrenilen dizinin çekimleri eylül ayında başlayacak.

‘Yürek Çıkmazı’ , ‘Kanunsuz Topraklar’ , ‘Masumiyet’ , ‘Kızılcık Şerbeti’ gibi birçok diziyle adını duyuran Gold Film, geniş yankı uyandıracak bir projeyle geliyor. Yeni sezonda yayın macerasına atılacak yapım, bir dönem dizisi olarak ekrana gelecek. 

DÖNEM DİZİSİ OLACAK

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; reytinglerde üst sıralarda yer alan Kızılcık Şerbeti’nin yapım şirketi Gold Film’in yeni sezon için hazırladığı dev prodüksiyonlu yeni projenin detayları ortaya çıkmaya başladı. 1920’li yıllarda geçen Şapkacı Kadınlar adlı dönem dizisi çok etkileyici bir kadın hikayesini ekrana taşıyacak. Dizinin senarist koltuğunda Necati Şahin oturacak.

BAŞROLÜ BELLİ DEĞİL

Hülya Gezer’in yönetmen koltuğuna oturacağı proje eylül sezonunda ekrana gelecek. Birçok yıldız oyuncunun talip olacağı kadar etkileyici bir dizi olan Şapkacı Kadınlar’ın başrol kadın oyuncusunun kim olacağı şimdiden merak konusu oldu. Dizinin kanalı henüz belli değil.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...