Konsere tabutta çıkan şarkıcı, sevenlerini şaşkına çevirdi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Konsere tabutta çıkan şarkıcı, sevenlerini şaşkına çevirdi

MAGAZİN Haberleri  / AA

Bursa'da sahne alan şarkıcı Mehmet Çevik, açık havada ilk konserine tabut içinde çıktı. Görenleri şaşkına çeviren özel gösteri sonrası yaklaşık 3 saat sahne alan Çevik, sevilen şarkılarını Bursalılarla seslendirdi.

Bursa Kültürpark Açık Hava Tiyatrosunda ilk kez sahne alacak olan şarkıcı Mehmet Çevik, sevenlerine unutulmaz bir gösteri hazırladı.

Bursalı şarkıcı, sahneye tekerlekli düzenek üzerine dikey bir şekilde yerleştirilen tabutun içinde geldi. 

Konser için alanda bulunanlar, sahneye tabut geldiğini görünce şaşkına döndü. Çevik, dansçılar eşliğinde bunun içinden çıktı.

Bir süre dansçılarla gösterisini sunan Çevik, daha sonra sevilen şarkıları Bursalılarla seslendirdi.

3 SAAT SAHNEDE KALDI

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan şarkıcı, konser öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sahneye çıkmayı çok sevdiğini ve bunun onun için 'hayata dönmek' olduğunu söyledi.

Sahnede 'yeniden hayata döndüğünü' temsilen bu gösteriyi sunduklarını aktaran Çevik, sonraki konserlerinde daha büyük sürprizler yapacağını da aktardı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...