Kurtlar Vadisi başlıyor! Dizinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz tarih vererek açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Ekranların izlenme rekorları kıran ve uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi geri dönüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kurtlar Vadisi dizisi ve filmlerinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz verdi. Şaşmaz, açıklamasında çekimlere Ocak ayı gibi başlamaya düşündüklerini dile getirdi.

Türk televizyonlarının unutulmaz dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi ile ilgili sevindiren bir gelişme yaşandı. Mazhar Alanson'un TRT Müzik'te yayınlanan programına konuk olan dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, dizinin sevenlerine harika bir haber verdi.

"ŞU ANDA HAZIRLIK İÇERİSİNDEYİM"

İlk bölümü 15 Ocak 2003 tarihinde yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisi yeniden başlıyor. Dizide Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, önümüzdeki aylarda çekimlerine başlayacaklarını söyledi. Şaşmaz, açıklamasında “Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için” şeklinde konuştu.

Kurtlar Vadisi başlıyor! Dizinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz tarih vererek açıkladı

"ÖMRÜMÜN 20 YILI BUNUNLA GEÇTİ"

Ünlü oyuncu, programda, “Kurtlar Vadisi’nde 397 bölüm oynadım. Çok yorucu bir işti. Geceniz gündüzünüz olmuyor. Bazen günde sette 18 saat çalıştığımız oluyor. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli bir işti. Bir ara verelim diye düşündük ama seyirciler tekrar çekmemizi istiyor. Nasipse olacak” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...