Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz son halini paylaştı, gören herkes aynı yorumu yaptı
Ekranların izlenme rekorları kıran ve uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi’nde oynadığı Polat Alemdar karakteri ile hafızalara kazınan Necati Şaşmaz, sosyal medya hesabından son halini paylaştı. Ünlü isim, paylaşımı ile adından söz ettirdi.
Türk televizyonlarının unutulmaz dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi’nin ilk bölümü 15 Ocak 2003 tarihinde yayınlanmıştı. 2005’te sona eren aksiyon, mafya ve derin devlet meselelerini konu alan dizi, toplamda 97 bölüm sürdü.
Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ekranların unutulmaz dizisi Kurtlar Vadisi, YouTube’daki kendi kanalında HD olarak yeniden yayınlanmaya başladı.
Dizi, 19 yıl sonra yeniden yayınlanmasına rağmen sosyal medyayı salladı.
Dizinin eski bölümleri dijital platformlarda yayınlanmaya devam ederken başrolde yer alan ve Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi.
Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz, yıllar içindeki değişimiyle sevenlerini şaşırttı.
Gözlerden uzak bir hayat süren ünlü isim için kullanıcılar “Zamanın seni böyle yaşlandırmasını görmek çok üzüyor beni” , “Yaşlandın be usta” , “Ah be Polat Alemdar sen de yaşlandın” tarzında yorumlar yaptı.
Necati Şaşmaz, daha önce verdiği bir röportajda Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerinin çekileceğini müjdelemişti. Önümüzdeki aylarda çekimlere başlayacaklarını belirten Şaşmaz, “397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak" ifadelerini kullanmıştı.
