Kuruluş Osman’ın yapımcısından yeni dizi! ‘Avcı’ ekrana çıkmak için gün sayıyor… Detaylar belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kuruluş Osman’ın yapımcısından yeni dizi! ‘Avcı’ ekrana çıkmak için gün sayıyor… Detaylar belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Destan gibi projelere imza atan Bozdağ Film yapımcıları yeni dizi ‘Avcı’ için kolları sıvadı. Yakın zaman siyasi olaylarını ekrana getirecek dizide detaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı. İşte Avcı dizisinin başrol oyuncuları, konusu ve merak edilenler…

Avcı dizisi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmak için geri sayıma başladı. Dizinin başrolünde Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yıldızı parlayan Uğur Güneş yer alacak. Güneş’e ünlü oyuncuGülsüm Ali eşlik edecek. Başarılı oyuncu Uğur Güneş, düşmanlara karşı savaşan ve devleti için mücadelesini sürdüren bir kahraman rolünde olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Can Emre yer alıyor. Avcı’nın senaryosu ise Atilla Ergin’a ait.

AVCI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Uğur Güneş (Hakan karekteri)
Esra Bilgiç
Gülsim Ali
Burak Tozkoparan
İdris Nebi Taşkan (Cengiz karekteri)
Emre Dinler

AVCI DİZİSİ KONUSU

Avcı dizisinde, devleti için mücadele edenlerin hikayesi anlatılacak. Bir dönem çok konuşulan savunma sanayii kuruluşu Aselsan’ın mühendislerinin uçak kazasında ölümleri ile ilgili sahnelerinin yer alacağı da kulağa gelenler arasında. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...