Maddi sıkıntı yüzünden şarkı çıkaramadığını söyleyen Serdar Ortaç ödediği borcu açıkladı

Düzenleyen:
Maddi sıkıntı yüzünden şarkı çıkaramadığını söyleyen Serdar Ortaç ödediği borcu açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Uzun zamandır kumar borcu haberleriyle gündeme gelen Serdar Ortaç, bu yıl borçları yüzünden yeni şarkı çıkaramadığını söyledi. Ünlü şarkıcı kumar borçlarını sıfırladığını belirterek şimdiye dek ne kadar borç ödediğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, daha önce yaptığı açıklamalarda kumar oynadığını hatta kumar konusunda bağımlı olduğunu itiraf etmişti. Hayattaki en büyük pişmanlığının kumar oynamak olduğunu belirten şarkıcı “Bir daha dünyaya gelsem, asla kumar oynamam” demişti.

2019 yılında anlaşmalı olarak boşandığı eski eşi Chloe Loughnan’a 700 bin TL nafaka ödeyen Ortaç, boşandıktan sonra sık sık borçlarıyla gündeme gelmişti. Borçları olan ve bu konuda zaman zaman açıklamalar yapan Serdar Ortaç, şarkıcı Sinan Akçıl'ın “Serdar şarkı yapınca yaz gelirdi, bu yıl yapmadığı için ben yaptım” sözlerine cevap verdi.

"15 MİLYON TL BORÇ ÖDEDİM"

Serdar Ortaç açıklamasında, “Maalesef bu yıl şarkı yapamadım, borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım.”

Ünlü şarkıcı eski parçalarını ünlü isimlerin seslendireceği bir albüm için aranjör Ozan Çolakoğlu ile anlaşmıştı. Kumarda kaybettiği paralar ve borçlarıyla sık sık haber olan Ortaç’ın borçlarını ödemek için dikkat çeken bir yönteme başvurduğu öğrenilmişti. Maddi olarak zor durumda kalan şarkıcı, henüz tamamlamadığı bir albüm için tüm şarkılarının telif haklarını satma yoluna gitmişti. Ünlü popçunun beş yıllık süre karşılığında 1 milyon TL aldığı iddia edilmişti.

“ÇOK PİŞMANIM AMA GEÇMİŞİ DEĞİŞTİREMİYORUM”

Daha önce kumar bağımlılığı hakkında konuşan Serdar Ortaç, yaptığı açıklamada “Allah benim belamı versin, zamanında çok oynadım, çok kaybettim, çok pişmanım ama geçmişi değiştiremiyorsunuz. Gitti giden para. Artık kumar oynamıyorum” demişti.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...