Mal varlığına el konulan Selin Ciğerci, ağlayarak anlattı: Faturalarımı arkadaşlarım ödüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mal varlığına el konulan Selin Ciğerci, ağlayarak anlattı: Faturalarımı arkadaşlarım ödüyor

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Güzellik merkezi sahibi ve fenomen Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra hakkında geçtiğimiz ay soruşturma açılmıştı. MASAK, iki isme "kara para aklama" iddiasıyla inceleme başlatırken, mal varlığına el konulan Selin Ciğerci, gözyaşlarına boğuldu. Ciğerci, ''Kimseye ödeme yapamıyorum'' diyerek faturasını bile arkadaşlarının ödediğini söyledi.

Fenomenlere yönelik başlatılan soruşturmada Dilan-Engin Polat çifti ile Bahar-Nihal Candan kardeşler tutuklanırken, güzellik merkezi sahibi bir başka isim Selin Ciğerci de MASAK'ın radarına girmişti. 

CİĞERCİ VE ÇIRA'YA SORUŞTURMA

Geçtiğimiz ay İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında kara para suçlamasıyla soruşturma başlattı. 

"SORUŞTURMAYA GİRDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"

Soruşturma kapsamında mal varlığı dondurulan Selin Ciğerci, gözyaşları içinde yaşadıklarını takipçileri ile paylaştı. "Kimseye ödeme yapamıyorum. Annemin emekli aylığına kadar donduruldu" diyen Ciğerci, soruşturmaya girdiği için de mutlu olduğunu söyledi.

"ÜRETİCİLERE MAHCUP OLDUM"

Ciğerci "Kimseye ödeme yapamıyorum, çalıştığım insanlar, tüm ailem, herkesin hesapları kapandı. Şubat geldi maaşlar geldi, çalıştığım üreticilere mahcup oldum. Ben 40 yaşında bir kadınım benim ve ailemin bir itibarı var" dedi.

"FATURALARIMI ARKADAŞLARIM ÖDÜYOR"

"Çalışıyorum vergimi de ödüyorum" diyerek yaşadıklarını anlatan Selin Ciğerci 60 milyon vergi ödediğini söyleyerek soruşturmanın hızlıca sonuçlanmasını istedi. Annesinin emekli maaşına kadar hesapların dondurulduğunu söyleyen Ciğerci, faturalarını ise arkadaşlarının ödediğini itiraf etti. Selin Ciğerci, eski kocası Gökhan Çıra'nın da aynı durumda olduğunu ama kendisi için çabaladığını ifade ederek teşekkür etti.

 

 

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
TÜRK25 Ocak 2024 22:36

belliydi zaten, cinsiyet değiştir sonra kendi adına marka oluştur güzellik merkezi açıp kozmetik dünyasına giriş yap. kara para aklamanın en kolay yolu kozmetik dünyadan geçer. böyle bir kaç ünlü daha var kendi firmasını açıp ürünlere kendi ismini veriyor bilmem joy bilmem boy diye instagramda kanal oluşturup fink atıyorlar..

Sonraki Haber Yükleniyor...