MasterChef Türkiye’de ‘sessiz veda’… Paylaşılan fotoğraf kafaları karıştırdı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MasterChef Türkiye’de ‘sessiz veda’… Paylaşılan fotoğraf kafaları karıştırdı!

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarının fenomen yemek yarışması MasterChef Türkiye, jürideki ayrılık iddialarıyla gündeme geldi. Önceki gün bir araya gelen jüri ekibinin fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Şef Somer Sivrioğlu’nun karede olmaması ise dikkatleri çekti.

Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danila Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun üstlendiği yarışma programı MasterChef Türkiye, bu sezon All Star bölümleriyle ekranlara gelecek. Yarışmanın başlamasına az bir zaman kala, Acun Medya yönetim kurulu üyesi İrem Kanan’dan kafaları karıştıran bir paylaşım geldi.

Sevilen programın son sezonu yarışmacı Metin'in şampiyonluk kupasını kazanmasıyla sone ermişti. Sezonun sonunda Mehmet Yalçınkaya’nın programa veda ettiği söylenmişti. Yarışmanın 2023 All Star etabına henüz kimlerin katılacağı netleşmemişken yeni bir gelişme yaşandı.

YERİNE ÖMÜR AKKOR MU GELİYOR?

Yapımcı İrem Kanan’ın paylaştığı ve jüri üyeleri Danilo Zanna, Mehmet Sivrioğlu ve ekipten bazı kişilerin yer aldığı karede Somer Sivrioğlu’nun olmaması dikkat çekti. Sivrioğlu’nun yerine şef Ömür Akkor’un olduğunu gören kullanıcıların aklına “Somer Şef’in yerine Ömür Akkor mu olacak?” sorusu geldi. Ünlü ismin takipçileri “Somer Şef olmadan olmaz” , “Somer Şef’im gitmesin sakın” yorumları yaptı.

MasterChef Türkiye’de ‘sessiz veda’… Paylaşılan fotoğraf kafaları karıştırdı!

ALL STAR KADROSU NET DEĞİL

Konuyla ilgili ne Kanan’dan ne de Sivrioğlu’ndan henüz bir açıklama gelmedi.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanacak MasterChef All Star yarışmacılarının yeni sezonda kimlerden oluşacağı da netleşmiş değil. Kadronun önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Fotoğraflar: Instagram

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...