Masumlar Apartmanı'ndan izleyiciyi üzen karar! Final tarihi açıklandı

Düzenleyen:
Masumlar Apartmanı'ndan izleyiciyi üzen karar! Final tarihi açıklandı

MAGAZİN Haberleri

TRT ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde üst sıralarda yer alan Masumlar Apartmanı dizisinden izleyicisine üzen bir haber geldi. Dizinin final tarihi belli oldu

TRT ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı farklı konusu ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son sezonunda başrol karakterinin diziden ayrılması ile reytinglerde düşüş görülmüştü. Final yapma kararı alan dizi netleşen tarihi açıkladı.

Başrollerini Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz gibi isimlerin paylaştığı Masumlar Apartmanı final tarihini açıkladı.

MASUMLAR APARTMANI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Sosyal medyada, dizideki karakterlerin performanslarıyla viral olduğu Masumlar Apartmanı, final kararıyla hayranlarını üzdü. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı finalini 71. bölüm olarak belirledi.

Her Salı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan dizi, 2. sezonunda istenilen reytinglere ulaşamayan dizi 24 Mayıs yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...