Mehmet Dinçerler ile Hadise’nin boşanma tarihi belli oldu: Çırağan Sarayı’nda başladı, Beykoz Adliyesi’nde son buluyor! Dinçerler’in tek bir isteği var…

Düzenleyen:
Mehmet Dinçerler ile Hadise’nin boşanma tarihi belli oldu: Çırağan Sarayı’nda başladı, Beykoz Adliyesi’nde son buluyor! Dinçerler’in tek bir isteği var…

MAGAZİN Haberleri

Dört ay önce nikah masasına oturan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in boşanma tarihi belli oldu. Çift evliliklerini resmen bitirmek için harekete geçti. Bugün protokol imzalayacak ikili, 30 Eylül Cuma Beykoz Adliyesi’nde boşanacak.

Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin mutluluğu uzun sürmedi. 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda nikah masasına oturan çift boşanma kararı aldı.

HADİSE: “BOŞANMA DAVASI AÇTIM”

Ünlü şarkıcı, kötü haberi sosyal medyadan “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” sözleriyle duyurmuştu.

4 AYLIK EVLİLİK BEYKOZ ADLİYESİ’NDE BİTİYOR

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in boşanma tarihi belli oldu. 4 aylık evli çift, 30 Eylül Cuma Beykoz Adliyesi’nde boşanacak. Bugün boşanma protokolüne imza atacak çiftin Cuma ya da Pazartesi günü adliyenin boşluğuna göre hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

Mehmet Dinçerler ile Hadise’nin boşanma tarihi belli oldu: Çırağan Sarayı’nda başladı, Beykoz Adliyesi’nde son buluyor! Dinçerler’in tek bir isteği var…Mehmet Dinçerler, Hadise’ye evlilik teklifi ederken hediye ettiği 3 milyon liralık tektaşı geri istemişti.

MEHMET DİNÇERLER’DEN DİKKAT ÇEKEN İSTEK

Düğünde takılan takıları Hadise’ye bırakan Mehmet Dinçerler’in protokol yapılırken tek isteği bir isteğinin olduğu ortaya çıktı. “Annemin taktığı set ve yüzüğü geri versin yeter!” diyen iş insanının bu pazarlığı sonuç vermedi, iddiaya göre takılar Hadise’de kaldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...