Melek Mosso evlendi, düğün sonrası gelinliğiyle konser verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, Serkan Sağdıç ile nikah masasına oturdu. Çiftin en mutlu gününden fotoğraf ve videolar sosyal medyaya yansıdı.

Son dönemin popüler şarkıcılarından Melek Mosso, iki yıldır birlikte olduğu oyuncu, model ve basketbolcu Serkan Sağdıç ile dünyaevine girdi. 

AİLE ARASINDA NİŞAN

Çift, ekim ayının başında aile arasında yapılan bir törenle nişanlanmıştı. Serkan Sağdıç ve ailesi, Melek Mosso'yu, Denizli’de yaşayan ailesinden istemeye gelmişti. Kız isteme kahvesini kendi elleriyle yapan Mosso, yaşadığı heyecanı “Kahveye tuz koymadım, kalbimi koydum” sözleriyle ifade etmişti.

Melek Mosso evlendi, düğün sonrası gelinliğiyle konser verdi

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Mersin’de nikah masasına oturan çifti sevenleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Mosso sade straplez bir gelinlik tercih ederken, Sağdıç damatlık seçiminde tercihini bej renginden yana yaptı. Çift, Minnie Riperton’un meşhur şarkısı Lovin' You eşliğinde ilk danslarını etti.

Melek Mosso evlendi, düğün sonrası gelinliğiyle konser verdi

DÜĞÜN TADINDA KONSER

Melek Mosso, düğünden hemen sonra anlamlı bir harekete imza attı. Ünlü şarkıcı depremzedeler için destek konseri verdi. Eşiyle sahneye çıktığı esnada alkış tufanı koptu. Mosso’ya konserinde Zara ve Haluk Levent gibi şarkıcılar da eşlik etti. Düğün tadında konserin görüntü ve videoları #BizBizeDüğün etiketiyle paylaşıldı.

Başarılı isim, konserden elde edilecek gelirle deprem bölgesindeki çiftlere destekte bulunacak. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...