Metin Akdülger trafikte tartıştığı kişiyi 'tartakladı' iddialarına cevap verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Metin Akdülger trafikte tartıştığı kişiyi 'tartakladı' iddialarına cevap verdi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sandık Kokusu dizisinde rol alan oyuncu Metin Akdülger’in trafikte tartıştığı bir kişiyi tartakladığı iddia edildi. Akdülger, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ ile Sandık Kokusu’nda başrolü paylaşan ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Metin Akdülger, farklı bir konu ile gündeme geldi. Ünlü oyuncunun tartışma yaşadığı bir sürücüyü tartakladığı öne sürüldü.

Instagram’daki bir magazin hesabına görüntü yollayan sosyal medya kullanıcısı, Metin Akdülger’in bir sürücü ile tartışma yaşadığını belirtti. Olayı anlatan mesajında “Bu sabah 09.45’te Metin Akdüger Maslak’ta trafikte aracından inerek başka bir araç sürücüsünü tartakladı” ifadelerini kullandı. 

“TARTAKLAMAM GİBİ BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL”

Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası açıklama yapan Metin Akdülger, kaza sonrası üzerine gelen kişiyi uzaklaştırmak için müdahale ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Bugün hakkımda çıkan trafikte yaşadığım tatsız hadise ile ilgili haberler doğruyu yansıtmamaktadır. Yol alma-verme konusunda yaşanan bir anlaşmazlık sonucu küçük bir kaza yaşadım ve anın verdiği gerginlikten kaynaklı aramızda diğer aracın sürücüsü ile bir münakaşa geçti. Haberde belirtildiği gibi kendisini arabadan indirip tartaklamam gibi bir şey söz konusu değildir. Üzerime geldiğini sandığım bir anda kendimden uzaklaştırmak adına elimle ittim beyefendiyi ve haberin sebebi olan görsel de bu ana aittir.”

Böyle bir haberle gündemi meşgul ettiği için üzgün olduğunu söyleyen Akgülder, açıklamasının devamında “Kaza sonrasında birbirimizden iletişim bilgilerimizi aldık ve konuyla ilgili prosedürleri sürdürüyoruz. Bu şekilde kamuoyuna yansıdığım ve bana değer veren insanları mahcup hissettirdiğim için üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Metin Akdülger trafikte tartıştığı kişiyi 'tartakladı' iddialarına cevap verdi

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...