MSB’nin sahra mutfağına ziyaret: Şef Mehmet Yalçınkaya askerlerle yemek pişirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ünlüler de tek yürek oldu. Deprem bölgesine yardımlarını ilk günden beri esirgemeyen Şef Mehmet Yalçınkaya, Hatay’da Milli Savunma Bakanlığı’nın kurduğu sahra mutfağını ziyaret etti, askerlerle birlikte yemek pişirdi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Twitter hesabından o anların görüntülerini paylaştı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından tüm Türkiye’de yardım seferberliği başladı. Şef Mehmet Yalçınkaya ve birçok MasterChef yarışmacısı depremden etkilenen farklı bölgelerde mutfak kurdu. Bölgeye giden şefler, afetzedelere yemek yapmak için ocağın başına geçti.

MSB O ANLARI PAYLAŞTI

Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya, son olarak Hatay'da Milli Savunma Bakanlığı'nın kurduğu sahra mutfağını ziyaret ederek, depremzedeler için yemek pişirdi. 

MSB’nin sahra mutfağına ziyaret: Şef Mehmet Yalçınkaya askerlerle yemek pişirdi

Milli Savunma Bakanlığı, o anları sosyal medya hesabından, “Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ile Mehmetçiklerimiz bir araya geldi, sahra mutfağımızda depremzede vatandaşlarımız için birbirinden lezzetli yemekler pişirdi” ifadeleri ile paylaştı.

MSB’nin sahra mutfağına ziyaret: Şef Mehmet Yalçınkaya askerlerle yemek pişirdi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...