Müge Anlı’ya ne oldu? Canlı yayına geç çıkan sunucu sebebini açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarının başında yer alan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’in sunucu Müge Anlı bugün programa geç çıktı. Programın izleyicileri “Müge Anlı programı neden yok?” , “Müge Anlı’ya ne oldu?” gibi soruları araştırırken, ünlü sunucu canlı yayında merak edilen sorulara cevap verdi ve başına gelenleri anlattı.

Sunuculuğunu Müge Anlı'nın yaptığı faili meçhul cinayetleri aydınlatan, kayıpları bulan, aileleri kavuşturan program Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün geç başladı. Hafta içi her sabah ATV ekranlarında yayınlanan programın yayın saatinde canlı olarak ekranlara gelmemesi dikkat çekti. Ünlü sunucu nedenini canlı yayında açıkladı. 

“DUDAĞIMA DİKİŞ ATTIRDIM”

Köpeğiyle şakalaştığı esnada dudağının yarıldığını belirten Müge Anlı, başına gelenleri şu sözlerle anlattı:

“20 yıllık canlı yayın hayatımda ilk defa başıma geliyor. Sabah köpeğim Lokum'la oynarken Lokum'un dişi geldi dudağıma. Ben yine de bir şey olmaz diye yayına geldim kanama durmayınca doktora gidip dudağıma dikiş attırdım. Köpeği ısırdı demeyin lütfen. Köpeğim Lokum'un suçu yok, suç benim. O benim kıymetlim.”

Müge Anlı’ya ne oldu? Canlı yayına geç çıkan sunucu sebebini açıkladı

Müge Anlı ve köpeği Lokum

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...