Mustafa Topaloğlu’nun büyük üzüntüsü: Uzaylı lakabı kariyerimi bitirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Mustafa Topaloğlu’nun büyük üzüntüsü: Uzaylı lakabı kariyerimi bitirdi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

‘Uzaylı türkücü’ olarak anılan Mustafa Topaloğlu, lakabı nedeniyle zarar gördüğünü açıkladı. Katıldığı programda yaşadıklarından bahseden Topaloğlu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, Breaking News Turkey’nin YouTube kanalına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan ünlü isim kariyerinin sanat hayatını bitirdiğini itiraf etti. 

“YANLIŞ ANLAŞILMAK BENİ SÜRGÜNE GÖTÜRDÜ”

Bazı kişiler tarafından yanlış anlaşıldığını söyleyen Mustafa Topaloğlu, kırgınlıklarını dile getirdi. Konuşurken gözyaşlarını tutamayan şarkıcı, şunları söyledi:

“Geçmişte güzel şeyler yaptım. Beni sevenleri biliyorum, onlara büyük saygım var, konuşmalarım onların dışında. Ama yanlış anlayanları zaman zaman ortaya çıkarmak lazım. Çünkü onlar beni yanlış anladılar, bu da   ana öyle bir zarar verdi ki… ‘Uzaylı’ lakabı bana yapışınca, ben de bırakmak istemedim. Gittiğim programlardaki gençler ‘Bizi de uzaya götür’ diye bağırdı. Onların sevdiğinden uzaklaşmayı istemedim. Beni sürgüne götüren anlayış, zaten o yanlış anlaşılmadan kaynaklanan olay.”

Yaşadıklarına üzüldüğünü söyleyen şarkıcı, “Bir dönem hiçbir programa çağrılmadım. Ama yine de kızmadım, üzüldüm sadece. Onların yanlış anladığının farkındaydım. Çok zor şeyler yaşadım. Bunları anlatmak istemedim çünkü sevenlerimi de üzmek istemedim. Bu kadar şarkılar yazmış ve insanları mutlu etmiş biriyim” dedi.

Mustafa Topaloğlu’nun büyük üzüntüsü: Uzaylı lakabı kariyerimi bitirdi

“ZORUN ZORUNU YAŞADIM, BELLİ ETMEDİM”

“Türkiye’de gerçek değerinizin bilinmediğini düşünüyor musunuz?” sorusuna ise şöyle cevap verdi:

“Evet düşünüyorum, ben bir karşılık vererek yapmamıştım ama bu kadar emeğin karşılığı böyle olmamalıydı. Bu durum bana manevi olarak da çok zarar verdi. Daha derinlere inmek istemiyorum. Hayatın zorunun zorunu yaşadım, hiç belli etmedim ve yansıtmadım. Çünkü ben biliyordum ki beni yanlış anladılar.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...