Nefes kesen düello! Begüm Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nefes kesen düello! Begüm Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ederken dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Düelloların sonunda yarışmaya veda eden iddialı isim Begüm, gözyaşlarına hakim olamadı.

Survivor All Star yarışmacıların kıran kırana mücadelesine sahne olurken dün akşam yayınlanan bölümde Begüm, Pınar, Gizem, Aleyna ve Aysu arasında eleme heyecanı yaşandı. 

DÜELLO NEFES KESTİ

Kırmızı ve mavi takımdan kadın yarışmacılar yarışmaya vede etmemek için düelloya çıktı. Düelloda ilk olarak Aleyna ve Begüm eşleşti. Yarışın sonunda sayıları kazanan Aleyna adaylıktan kurtuldu. Pınar - Gizem karşılaşmasının kazananı ise Pınar oldu. İlk eşleşmeleri kaybeden Gizem ve Begüm düellolarda karşı karşıya geldi. 

Nefes kesen düello! Begüm Survivor'a gözyaşları içinde veda etti - 1. Resim

MÜCADELEYİ KAYBETTİ

Karşılaşmayı kazanan Gizem adada kalmaya devam ederken Begüm ise bir önceki kadın elemesinde sona kalan Aysu'yla yarıştı. Begüm ve Aysu arasında yapılan düello oyununun kazananı ise Aysu oldu.

Nefes kesen düello! Begüm Survivor'a gözyaşları içinde veda etti - 2. Resim

"ŞOKTAYIM" 

Zorlu mücadeleyi kaybederek adaya veda eden Begüm gözyaşları içinde yaptığı açıklamada; "Yaşamak istediğim, deneyimlemek istediğim çok şey vardı. Daha da uzun olduğunu sanıyordum yolculuğumun. O yüzden şoktayım, bir gülüyorum bir ağlıyorum. Takım arkadaşlarımla doğru uyumu sağlayamadık. Yolunda gitmedi bir şeyler, ama burada olmayı çok seviyorum, çok sevdim." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...