Nusret restoranındaki hesabı paylaştı, tepkiler çığ gibi büyüdü! “İnsanlar açlıktan ölürken çok ayıp”

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Salt bea (tuz serpme hareketi) ile tüm dünyada üne kavuşan işletmeci Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından restoranındaki hesabı paylaşarak tepki çekti. Paylaşımı görenler “İnsanlar açlıktan ölürken çok ayıp” , “Bunu yapman çok duyarsız” tarzında yorumlarda bulundu.

Nusret Gökçe, restoranındaki fiyatlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dünyada büyük üne kavuşan kasap Nusret Gökçe'nin, bu kez Abu Dhabi restoranında ödenen hesap sosyal medyada çok konuşuldu.

3.1 MİLYON TL’LİK HESAP OLAY OLDU

‘Sosyete kasabı’ olarak bilinen ve çektiği videolarla Instagram’da fenomen haline gelen Nusret Gökçe, restoranında yemek yiyen bir müşterinin adisyonunu paylaştı.

Adisyondaki yemekler kadar içeceklerin fiyatları da dikkat çekti. Masadaki en büyük kalem etten çok, dünyaca ünlü Petrus şarapları. 14 kişilik yemeğin Türk lirası olarak bedeli ise 3.1 milyon TL.

Nusret restoranındaki hesabı paylaştı, tepkiler çığ gibi büyüdü! “İnsanlar açlıktan ölürken çok ayıp”

Gökçe, uçuk rakamlı yemeklerin yer aldığı hesaba sosyal medyadan “Kalite asla pahalı değildir” notuyla yer verdi. Paylaşımın altına kısa sürede onlarca yorum geldi.

Nusret’in paylaşımını görenler “Fatura paylaşmak da neyin nesi? Geldiğiniz memleket bu görgüden mi geliyor?” , “Bu adaletli bir şey değil. Bu fiyata 50 bin kişi doyar, israf haramdır” , “İnsanlar açlıktan ölürken çok ayıp” şeklinde yorumlar yaptı.

Nusret Gökçe’nin Türkiye’deki restoranlarının yanı sıra Dubai, Abu Dabi, Doha, Miami, New York, Londra ve Mikonos’ta et restoranları bulunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...