Okan Buruk ile 17 yıllık eşi Nihan Akkuş sessiz sedasız boşandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray’ın teknik direktörü ve eski milli futbolcu Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Akkuş Buruk’un 17 yıllık evliliklerini bitirdiği ortaya çıktı. Çiftin, geçen ay boşandığı öğrenildi.

2007 yılında nikah masasına oturan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk’tan kötü haber geldi. Daha önce de ilişkilerinde sorun yaşayan ve evliliklerine bir şans daha verme kararı alan çift yollarını ayırdı. 

Okan Buruk ile 17 yıllık eşi Nihan Akkuş sessiz sedasız boşandı

EVLİLİKLERİNİ SONLANDIRDILAR

2013 yılında boşanma kararı alarak mahkemeye başvuran ikili, daha sonra bu kararlarından vazgeçmişti. 15 yaşında Ali Yiğit adında bir oğulları bulunan Okan Buruk ile Nihan Akkuş Buruk’un geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.

Okan Buruk ile 17 yıllık eşi Nihan Akkuş sessiz sedasız boşandı

Evliliklerini resmi olarak bitiren çift, oğullarının etkilenmemesi için bu süreci hassas bir şekilde yürüttü.

Okan Buruk ile 17 yıllık eşi Nihan Akkuş sessiz sedasız boşandı

NİHAN BURUK KİMDİR?

2003 yılında Almanya'nın Aachen kentinde düzenlenen ''Top Model of The World” yarışmasına katılan Türk manken Nihan Buruk birinci olmuştu. 2002 yılında Japonya’da yapılan 'Miss International’da 65 manken arasından ilk 10’e girmişti. 

Ünlü futbolcu Okan Buruk, Nihan Akkuş’a ‘Nihan’ adını verdiği teknede evlenme teklifi etmişti. Çift, 2007 yılında mutlu giden birlikteliklerini nikah masasına taşıdı.

Okan Buruk ile evlendikten mankenliğe veda eden Nihan Buruk, moda dünyasına giriş yaptı ve sektöre tasarımcı olarak adım attı. Nihan Buruk’un kendine ait bir markası bulunuyor. ‘st Nian’ adını taşıyan markada, kadın ve erkek hazır giyim ürünleri sunuluyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...