Oktay Kaynarca 30 metreden aşağı atladı, o anlar objektiflere böyle yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oktay Kaynarca 30 metreden aşağı atladı, o anlar objektiflere böyle yansıdı

MAGAZİN Haberleri

‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisinin başrolü Oktay Kaynarca, dizi için nefes kesen bir sahnete imza attı. Kaynaca, rolü gereği bir viyadüğe çıkarak kendini 30 metreden aşağıya bıraktı.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam setinde aksiyon dolu sahneler yaşandı. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, viyadükten aşağıya atladı.

TEDBİR AMAÇLI AMBULANS HAZIR BEKLEDİ

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Hollywood filmlerini aratmayacak aksiyon sahnesine imza attı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; 29. Bölüm (2 Mayıs Salı) çekimleri için kamera karşısına geçen Oktay Kaynarca, 30 metrelik viyadüğe çıkarak aşağıya atladı. Aksiyonun bol olan 29 bölüm için set kazalarına karşın önlemi sıkı tutan yapım ekibi, tedbir amaçlı ambulansı da hazır bekletti. 

Oktay Kaynarca 30 metreden aşağı atladı, o anlar objektiflere böyle yansıdı

DUBLÖR KULLANMADI

30 metrelik yüksekten bağlanan halatla atlayan Oktay Kaynarca sahneyi başarıyla bitirdi. Ünlü aktörün dublör kullanmaması dikkat çekti.

Oktay Kaynarca 30 metreden aşağı atladı, o anlar objektiflere böyle yansıdıSosyal medyada paylaşılan fotoğraflara yorumlar gecikmedi. Kullanıcılar “Sağ olsun Cezo Bey yabancı filmleri hiç aratmıyor bize” , “İşte bu sahneler lazım. Cüneyt Arkın bunları nasıl çekiyordu” yorumları yapıldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam her salı saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Fotoğraflar: Instagram

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...