Olaylı gece... Uyarılara aldırış etmeyen Aleyna Tilki bir anda sokakta kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Olaylı gece... Uyarılara aldırış etmeyen Aleyna Tilki bir anda sokakta kaldı

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medyada yaptığı açıklamalar ve iddialı sözleriyle sık sık gündem olan Aleyna Tilki, kaldığı otelde herkesi çileden çıkardı.

Konserleri, şarkıları ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren genç şarkıcı Aleyna Tilki’ye parti verdiği otel çalışanlarından uyarı geldi.

YÜKSEK SES KOMŞULARI RAHATSIZ ETTİ

Hürriyet’te yer alan haberde; Aleyna Tilki geçen akşam 6 kişilik arkadaş grubu ile Cihangir’deki bir otelde parti verdi. Gece yarısı 2’de başlayan partinin yüksek sesinden dolayı çevredeki komşular da rahatsız oldu. Uyarılara aldırış etmeyen şarkıcı, eğlenmeye devam etti. 

ODAYI BOŞALTMALARI İSTENDİ

İddiaya göre; gece yarısı eğlencenin dozu arttı, yüksek ses sokağa taştı. Çevredekilerin mekan sahibine ulaşması sonucu ünlü şarkıcının odasının boşaltılması istendi. Tilki’den ise “Parasını verdim” şeklinde karşılık geldi. Kısa bir tartışmanın ardından Aleyna Tilki ve arkadaşları oteli terk etmek zorunda kaldı.

Olaylı gece... Uyarılara aldırış etmeyen Aleyna Tilki bir anda sokakta kaldı

ESNAFI DA ÇILDIRTMIŞTI

Ünlü şarkıcının bu yaz yaptığı Kaş tatilinde de tatsızlık çıkmıştı. Şarkıcının arkadaşı, meydanda araç kullandığı sırada manevra yapmaya çalışırken, tur şirketlerinin tabelalarına hasar vermişti. Durumu gören esnaf ise “Yavaş olsana kardeşim, dikkatli ol! Tabelalarımız kırılıyor” diyerek tepki göstermişti.  Çiftin yaptıkları esnafı öfkelendirince tartışma çıkmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sema demir25 Ağustos 2023 16:13

Bu kızın pskolojisi de hiç yerinde değil terbiyesizce hareketleri var

Sonraki Haber Yükleniyor...