Önce ‘Botoks yaptırdım’ dedi, sonra inkar etti! Rafet El Roman’dan şaşırtan estetik tepkisi

Düzenleyen: / Kaynak: Milliyet
- Güncelleme:
Önce ‘Botoks yaptırdım’ dedi, sonra inkar etti! Rafet El Roman’dan şaşırtan estetik tepkisi

Magazin Haberleri  / Milliyet

Yüzündeki değişimle son dönemde adından söz ettiren Rafet El Roman, hakkında çıkan estetik iddialarına cevap verdi. Katıldığı galada estetik ile ilgili sorulara cevap veren şarkıcı, “Hiç operasyon olmadım” diyerek tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, son verdiği röportajda yüzündeki değişimle dikkat çekmişti. Yüzünün gergin hali ilk bakışta göze çarpan isim, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olmuştu. 

Önce ‘Botoks yaptırdım’ dedi, sonra inkar etti! Rafet El Roman’dan şaşırtan estetik tepkisi

“BOTOKS YAPTIRDIM, YAPTIRMAZ OLAYDIM”

Eleştirilere sessiz kalamayan şarkıcı, daha sonra konuyla ilgili açıklama yaparak botoks yaptırdığını itiraf etmişti. Ünlü isim, sosyal medyadaki bir yorumun altına “Arkadaşlar botoks yaptırdım, yaptırmaz olaydım! Bazı insanların kesinlikle botoks yaptırmaması lazım. Ben de onlardan biriyim. Karizmam mı, yakışıklılığım mı desem resmen mahvoldu!” açıklamasını yazmıştı.

“HİÇ OPERASYON OLMADIM”

Son dönemde estetik haberleriyle sık sık gündem olan 55 yaşındaki şarkıcı, yüzündeki değişim hakkında konuştu. Muhabirlerin “Son geçirdiğiniz estetik operasyondan sonra mimiklerinizi kullanabiliyor musunuz?” sorusuna ise tepki gösterdi. 

Daha önce botoks yaptırdığını itiraf eden ünlü isim, bu kez inkar etti. Yüzünde bir operasyon bulunmadığının altını çizen şarkıcı, “Bugün konumuz o olmasın, başka bir zaman konuşalım. Hiç operasyon olmadım. Orada kaşlarım yukarı çıkmış, öyle göstermişler. Bugün makyaj bile yapmadım. Bakın var mı herhangi bir şey? Fake şeyler yapılıyor. Kurgu, montaj oluyor. Benim bugün fotoğraflarım çekildi. Hollywood starı gibi atmışlar” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...