Oyuncu Eda Ece’den duygulandıran deprem paylaşımı: Türk halkı sendeki yürek kimsede yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oyuncu Eda Ece’den duygulandıran deprem paylaşımı: Türk halkı sendeki yürek kimsede yok

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yol açtığı felaket, tüm Türkiye’yi birbirine kenetledi. Yardım çalışmalarında elinden geleni ardına koymayan başarılı oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından duygulandıran bir yazı kaleme aldı.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler büyük yıkıma neden oldu. Birçok ilde hissedilen depremlerde enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları devam ederken, tüm Türkiye depremin yaralarını sarmak için seferber oldu. Ünlü isimler de afetzedeler için harekete geçti.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile izleyicinin gönlüne taht kuran Eda Ece de deprem çalışmalarına destek veren ünlü isimler arasında yer aldı. Depremzedeler için yardımlarını esirgemeyen oyuncu, sosyal medyadan duygusal bir mesaj yayımladı.

“ÜLKEM İÇİN ÇALIŞACAĞIM HİÇBİR YERE GİTMEM”

Bulabildiği her malzemeyi depremzedelere ulaştırmak için elinden gelen çabayı harcayan Eda Ece, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Gezdiğim her yerde bulabildiğim erzak, ilaç, bebek eşyası, kıyafet dükkanlarında her bulabildiğimi aldım ve gördüm ki raflar boş, sizi çok seviyorum Türk halkı sendeki yürek kimsede yok! Her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz Kurtuluş Savaşları böyle anlatıldı bize. İşte biz böyle bir ülkeyiz. Ölene kadar buradayım, ülkem için çalışacağım hiçbir yere gitmem.”

Oyuncu Eda Ece’den duygulandıran deprem paylaşımı: Türk halkı sendeki yürek kimsede yok

“İYİ Kİ HALKIMIZ VAR”

Türk halkının da elinden geldiğini yaptığının altını çizen Ece, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Herkes elindekini vermiş, yardım yığmış durumda, iyi ki halkımız var! Bu çağda sosyal medya iletişimi önemli. Bu kadar takipçi niye var sanki… Boş verin benim fotoğraflarımı, günlerdir burayı kullanmaya çalışıyorum, çok da işe yarıyor! Bir sürü şey sağladık sayenizde. Günlerdir ihbarlar çok önemli. ‘Kurtarma işi ilk ihbarla başlar’ dedi uzmanlar diye telefondaki ihbarları paylaşacağız diye elimden geleni yapıyorum ve herkes yapıyor. Görüyorum herkes koşturuyor, iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...