Oyuncu Hayal Köseoğlu yeni imajını paylaştı, görenler Hazal Kaya sandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oyuncu Hayal Köseoğlu yeni imajını paylaştı, görenler Hazal Kaya sandı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, yaklaşan yeni yılla birlikte imaj tazeledi. Sosyal medyadan fotoğraf paylaşan Köseoğlu altına “Yeni yıl, yeni yaş, yeni kafa… Şimdi onlar düşünsün” notunu düştü. Genç ismi gören herkes meslektaşı Hazal Kaya’ya benzetti.

Aşkı-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Pelin karakteriyle hafızalara kazınan, son olarak bir dijital platformda yayınlanan Cezailer’de oynayan Hayal Köseoğlu imaj değiştirdi. Ünlü oyuncu sarı saçlarını bakır renge boyattı.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Köseoğlu, Instagram hesabından yeni halinin fotoğraflarını paylaştı.

Oyuncu Hayal Köseoğlu yeni imajını paylaştı, görenler Hazal Kaya sandı

29 yaşındaki oyuncunun bu hali sevenlerini şaşırttı. Takipçileri Hayal Köseoğlu’nu meslektaşı Hazal Kaya’ya benzetti. Fotoğrafların altına kısa sürece onlarca yorum ve beğeni geldi. 

Oyuncu Hayal Köseoğlu yeni imajını paylaştı, görenler Hazal Kaya sandıHayal Köseoğlu - Hazal Kaya

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...