Oyuncu Uğur Aslan depremin büyük yıkıma yol açtığı Hatay için ihtiyaç listesini açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi hüzne boğdu. Pek çok kişi hayatını kaybederken Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi oyuncusu Uğur Aslan, dün yaptığı paylaşımda abisi, yengesi ve yeğenlerinin göçük altında olduğunu belirtti. Hatay’da bulunan ünlü oyuncu Twitter’dan yaptığı paylaşımda ihtiyaç listesini açıkladı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,6 ve 7,7 büyüklüğündeki deprem 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Binlerce canı yitirdiğimiz depremde, arama-kurtarma ekipleri vatandaşlara ulaşmak için büyük çaba veriyor. Enkaz altında kalan vatandaşlar için ihbarlar gelemye devam ederken, Yargı dizisinin Eren komiseri Uğur Aslan da sosyal medya sayfasından yayınladığı mesajda, ailesinin yarıya yakınının deprem bölgesi Hatay’da olduğunu söyleyerek yardım istedi.

"SAĞLIK MALZEMELERİNE İHTİYAÇ VAR"

Yakınları için sevindiren haber henüz gelmezken, ünlü oyuncu Hatay’daki ihtiyaç duyulan malzemeleri şu sözlerle belirtti:

“Neye ihtiyaç olduğuyla ilgili çok soru soruluyor. Sağlık malzemelerine çok fazla ihtiyaç var. Su ihtiyacı çok fazla. Isınmak için battaniye ve gıda ihtiyacı hemen hemen her deprem bölgesinin ihtiyaç duyduğu şeyler. Çok sayıda sağlık görevlisi var Hatay’da, çadırlar kurulmuş ama sağlık malzemelerine ihtiyaç var. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...