Peaky Blinders oyuncusu Paul Anderson uyuşturucuyla yakalanmıştı! Avukatının savunması hayli ilginç

Düzenleyen: / Kaynak: Daily Mail
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Daily Mail

Dünyaca ünlü dizi Peaky Blinders’ta Arthur Shelby karakterini üstelenen oyuncu Paul Anderson geçtiğimiz günlerde uyuşturucu maddeyle yakalanmıştı. Suçlamaları kabul eden Anderson’ın avukatından tuhaf bir savunma geldi.

Peaky Blinders dizisinden Arthur Shelby olarak tanınan Paul Anderson, uyuşturucu madde ile yakalandı. Oyuncunun dört farklı uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edildi. 

TUVALETTE UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

Daily Mail’de yer alan habere göre, Paul Anderson evinin yakınında bir bara gitti. Barın sahibi oyuncunun bulunduğu tuvaletten kokain dumanı geldiğini fark edince polislere haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Anderson’u karakola götürdü, tuvaleti incelediklerinde ise uyuşturucu maddelere rastladı. İfadesi alınan Anderson, suçlamaları kabul etti, Londra’daki bir mahkeme tarafından ise para cezasına çarptırıldı. 

PES DEDİRTEN SAVUNMA

Oyuncu Paul Anderson’ın avukatı Moira MacFarlane, polis memurlarına ilginç bir savunma yaptı. MacFarlane, oyuncunun dizide de sık sık uyuşturucu kullanırken görüldüğünü ve rolüne girmekten kendini alamadığını belirtti. 

Tuhaf savunmasında ise “Sanığı yakın tarihli bir televizyon programında oynadığı çok yoğun rolden tanıyacaksınız. Sık sık tanınıyor ve karaktere bürünerek dizinin hayranlarını memnun etmek için elinden geleni yapıyor” ifadelerine yer verdi. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...