Pembe dizi yıldızı David Gail 58 yaşında hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: People
- Güncelleme:
Pembe dizi yıldızı David Gail 58 yaşında hayatını kaybetti

Magazin Haberleri  / People

Yer aldığı pembe dizilerle adından söz ettiren 58 yaşındaki ABD’li aktör David Gail hayata veda etti. Üzen haberi kız kardeşi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

‘General Hospital’ , ‘Beverly Hills, 90210’ , ‘Port Charles’ gibi dizilerde yıldızı parlayan oyuncu David Gail hayatını kaybetti. Ünlü aktörün ölüm nedeni açıklanmadı. 

“HER ZAMAN EN İYİ ARKADAŞIMDIN”

Gail’in kız kardeşi Katie Colmenares sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ölüm haberini doğruladı. Instagram’dan paylaşım yapan isim, paylaşımına şu notu düştü: 

“Hayatımda yanımda olmadığın bir gün bile olmadı. Her zaman en iyi arkadaşımdın. Seni kalbimde sıkı sıkı tutacağım. Seni her gün, her saniye özleyeceğim. Muhteşem, sevgi dolu, inanılmaz bir insan...” 

Pembe dizi yıldızı David Gail 58 yaşında hayatını kaybetti

58 yaşında hayatını kaybeden oyuncunun ölüm sebebi henüz açıklanmadı. Birçok dizi ve filmde rol alan yıldız, aynı zamanda seslendirme sanatçılığı da yapıyordu. 

David Gail 1965'te doğdu.  Growing Pains, Doogie Howser, MD ve Murder, She Wrote'un 1990'ların başında rol aldığı yapımlar yer alıyor. 2002'de romantik komedi Bending All the Rules'ta Bradley Cooper ve Colleen Porch'la birlikte rol oynadı. Kadrosunda bulunduğu filmler arasında 2004 yapımı Perfect Opposites da yer alıyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: People
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...