Polat çiftinin güzellik merkezinde skandal! Engin Polat’ın bir dava dosyası daha çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
- Güncelleme:
Polat çiftinin güzellik merkezinde skandal! Engin Polat’ın bir dava dosyası daha çıktı

MAGAZİN Haberleri  / Sabah

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma gibi iddialar nedeniyle tutuklu yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. 10 günden fazladır cezaevinde bulunan Engin Polat’ın bir de yaralama davası bulunduğu ortaya çıktı. Polat’ın sahibi olduğu güzellik merkezinde işlem yaptıran bir kadının bacağında 1. derece yanık oluşmasıyla davacı olduğu öğrenildi.

Sosyal medyada lüks paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında olduğu 14 şüpheli 5 Kasım’da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheliler hakkında başlatılan ‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Suç islemek amacıyla örgüt kurmak’, ‘Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama’ ve ‘Vergi usul kanununu uygulamama’ suçlarından soruşturma devam ederken, cezaevinde olan Engin Polat’ın hakkında bir de yaralama davası olduğu ortaya çıktı.

Polat çiftinin güzellik merkezinde skandal! Engin Polat’ın bir dava dosyası daha çıktı

BACAĞINDA 1. DERECE YANIK OLUŞTU

Sabah’tan Arzu Kaya’nın haberine göre; Engin Polat’ın sahibi olduğu güzellik merkezinde Şeyma E. adlı bir kadının bölgesel zayıflama işlemi yaptırıp bacağında 1. derece yanık oluşmasıyla davacı olduğu öğrenildi. 

İstanbul'da yaşayan 27 yaşındaki Şeyma E. Dilan Polat Ataşehir Poliklinik Merkezi'ne 8 ay boyunca bölgesel zayıflama için gitti. Rasping adlı yöntemle vücuduna ısı vererek zayıflaması amaçlanan genç kadın, geçen yıl haziran ayında girdiği seans sonrasında hayatının şokunu yaşadı.

Seans bitiminde bacağında kızarıklıklar oluşan Şeyma E., güzellik merkezine durumu bildirip dönüş yapılacağı cevabını alsa da dönüş alamadı. Bir şikayet sitesine ihbar yaptı. İhbar üzerine güzellik merkezi mağdur kadını arayarak ödemiş olduğu bin 500 lirayı iade etti ve bol bol krem sürmesini söyledi. Bunun üzerine hastaneden rapor alan ve vücudunda 1. derece yanık olduğu belirlenen kadın, hem işlemi uygulayan Esmanur Alanyurt'tan hem de merkezin sahibi Engin Polat'tan şikayetçi oldu.

Polat çiftinin güzellik merkezinde skandal! Engin Polat’ın bir dava dosyası daha çıktı

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. İşlemi uygulayan Esmanur Alanyurt, ihmali olmadığını ve şikayetçinin işlemden sonra memnun ayrıldığını belirtti. Engin Polat ise müşterinin alerjik reaksiyon gösterdiğini belirterek suçu genç kadına attı. "Duş almış, kıyafet sürtünmesinden olmuş olabilir" dedi. Suçlamaları kabul etmedi.

BİLİRKİŞİDEN ‘ŞÜPHELİLER KUSURLU’ RAPORU

Savcılık kusur olup olmadığı noktasında bilirkişiden rapor aldırdı. Güzellik uzmanı bilirkişi hazırladığı raporunda, 50 derecelik ısı verilerek işlemin uygulandığı ve yanıkların oluştuğunu belirtti. İşlem yapanın uygulama esnasında aynı bölgeyi fazla ısıya maruz bırakmasının deride yanığa sebep olacağını kaydeden bilirkişi, kişiye işlemden sonra yapıp yapmaması gerekenlere ilişkin bilgilendirme yazısı imzalatılması gerektiğini ifade etti. Bu nedenle şüphelilerin kusurlu olduklarını bildirdi.

HAPİS CEZASI İSTEMİ

Bunun üzerine savcılık, şüphelilerin gerekli koruyucu ve önleyici tedbirleri almayarak müştekinin yaralanmasına sebebiyet verdiklerini belirtti. Engin Polat ve Esmanur Alanyurt hakkında "taksirle yaralama" suçundan 1'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...