Resul Dindar’ın sahnesini basan Demet Akalın’dan geri adım… İlk kez konuştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Artvin’deki bir festivalde sahne alan Demet Akalın ile Resul Dindar arasında gerginlik yaşandı. Sahneyi basarak Dindar ile tartışan Akalın, daha sonra özür diledi.

Artvin’in Arhavi ilçesinde bu yıl 49’uncusu düzenlenen festivalde Karadeniz müziğinin güçlü ismi Resul Dindar ve ünlü şarkıcı Demet Akalın sahne aldı.

İhlas Haber Ajansı’nda yer alan habere göre; sahneye ilk önce Resul Dindar çıkarken sevilen şarkılarını sevenleriyle buluşturdu. Festival programı kapsamında saat 20.30-22.00 arasında Resul Dindar sahne aldı. Programa göre 22.00’de sahne alması gereken Akalın, konseri uzatan Dindar’a tepki gösterdi.

Konser devam ederken görevlinin Resul Dindar’ın yanına gelerek kulağına bir şeyler fısıldamasının ardından Dindar, Demet Akalın’ın sahneyi kedisine devretmesini istediğini iddia etti.

RESUL DİNDAR: BEN BURANIN ÇOCUĞUYUM, BENİ TANIMIYORSUN

Mikrofonu alarak sahne önüne gelen Dindar, “Size çok güzel bir şey söyleyeceğim, ne kadar yakıştığına siz karar verin. Demet Akalın Hanımefendi 22.30'da çıkmak istiyormuş, eğer çıkmazsa gidecekmiş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş yoksa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim on bir” dedi.

Dindar’ın konuşmalarının ardından sahneyi basan Akalın, Dindar ile bir süre tartıştıktan sonra indi.

Resul Dindar’ın sahnesini basan Demet Akalın’dan geri adım… İlk kez konuştu

DEMET AKALIN: GERGİNLİKTEN DOLAYI KUSURA BAKMAYIN

Yaşanılan gerginlik sonrası sahne sırası gelen Demet Akalın, kendisini dinlemeye gelenlere içini döktü. Sevenlerinden özür dileyen Akalın, “Sabahın 9'unda geldik. Benim sahne saatim 22.00, 20.30'dan beri otelde bekliyorum. Çünkü mankenlikten kalan lanet olası bir alışkanlığım var o da dakiklik. Gerginlikten dolayı kusura bakmayın. Ama isterdim ki ben misafirim ya... Neyse bir şey demeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...