Şahan Gökbakar’dan dikkat çeken Togg paylaşımı: “Gurur duyuyorum”

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şahan Gökbakar’dan dikkat çeken Togg paylaşımı: “Gurur duyuyorum”

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg'un banttan inişinin ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Gökbakar, sosyal medya hesabından Togg ile ilgili paylaşımında “Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin akıllı otomobili Togg'un seri üretiminin gerçekleştirileceği Bursa Gemlik'teki fabrika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 29 Ekim’de açıldı. Açılışla birlikte Togg'un ilk akıllı cihazı banttan indi.

Dünyada geniş yankı uyandıran açılış sonrası sosyal medya, Togg paylaşımları ile sallandı. Yerli otomobil konusunda ülkede büyük heyecan yaşanırken, oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Togg ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Gökbakar, “Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi. Satışa başlansın, kullanayım, sürüş deneyimini de yazarım isteyen olursa” dedi.

Gökbakar paylaşımına şu sözlerle devam etti:

“Togg güzel bir proje. Hem çağı zamanında yakalamak hem de çevreci olması açısından çok iyi. Bence Togg'un tamamen yerli üretim olmasına gerek de yok. Fındık değil ki bu %100 yerli üretim olsun. Teknoloji artık tüm dünyadan toplanıyor. Yeter ki geliştirelim, büyütelim.”

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...