'Şampiyonlar ligi' fotoğrafındaki fenomenlerin şirketine kayyum atandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
'Şampiyonlar ligi' fotoğrafındaki fenomenlerin şirketine kayyum atandı

Magazin Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Dilan-Engin Polat çiftinin kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmasının ardından gözler lüks yaşamlarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomenlerine çevrilmiş, birçoğunun mal varlığına el konulmuştu. Bugün 'Şampiyonlar ligi' fotoğrafındaki Tayyar-Özlem Öz çiftinin de 3 şirketine kayyum atandığı öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Dilan- Engin Polat çifti, yasa dışı bahis, resmi evrakta sahtecilik, kara para aklama gibi suçlamalardan tutuklanmış, çiftin şirketlerine de kayyum atanmıştı. Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar ligi' fotoğrafındaki fenomenler MASAK tarafından merkes altına alınırken, bugün o fotoğraftaki bir çiftin daha şirketlerine kayyum atandı.

ŞİRKETLERİNE KAYYUM ATANDI

Birkaç gün önce mal varlıklarının tamamına el konulan güzellik merkezi sahibi  Tayyar-Özlem Öz çiftinin 3 şirketine kayyum atandığı öğrenildi. 

Dilan-Engin Polat çifti gibi, Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz çifti için de 24 Kasım 2023 tarihinde "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Özlem Öz’ün annesi Hayriye Altınok, Tayyar Taylan Öz ve Özlem Altınok Öz hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti.

KAÇTILAR İDDİASI GÜNDEM OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde de çiftin yurt dışına kaçtığı iddiaları gündeme gelmiş, avukatları ise iddiaları yalanlamıştı. 

Öz çiftinin avukatı açık açık hodri meydan demiş, " Öz ailesi resmi ikametgahlarında çocuklarıyla birlikte bekliyor olacaklar! İster ifadeye davet edilsinler, ister şafak operasyonu yapılsın"  ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...