Şarkıcı Gülşen sahnelere dönecek mi? Menajerinden açıklama geldi
Şarkıcı Gülşen, İmam Hatiplilere yönelik söylemlerinden dolayı ağustos ayında hapis yatmış, ardından ev hapsiyle tahliye edilmişti. Yapılan itirazların ardından ünlü ismin hem ev hapsi hem de yurt dışına çıkış yasağı kaldırılmıştı. Bir süredir gözlerden uzak olan şarkıcının sahnelere dönüp dönmeyeceği ise merak konusu oldu. Konuyla ilgi açıklama Gülşen’in menajerinden geldi.
Şarkıcı Gülşen’in imam hatiplilere yönelik 30 Nisan'daki bir konserinde ‘İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor’ şeklindeki sözleri büyük tepki toplamıştı.
Hakkında soruşturma başlatılan ve hakim karşısına çıkan Gülşen Çolakoğlu ilk savunmasını şu sözlerle yapmıştı:
"Bütün konu sahne içinde bir arkadaşımla şakalaşmamdan ibarettir. Sahnedeki başka bir arkadaşım, aramızdaki bir şakalaşma niyetiyle 'seni imam taşısın' dedi. İmam ise aramızda bu lakapla tanınan Miraç Çelenk isimli bir arkadaşımız. Bu lakabın benim bildiğim özel bir anlamı yok. Sahne şovlarımızda sıklıkla şakalaştığım bir arkadaşımdı. Herkesin malum olduğu üzere şaka sonu 'kendisi' diye bitmektedir. Bunu söylerken ne bir 3. şahıs, ne sosyal bir sınıf ne de bir kesimi hedefledim. Bunu seyirciye dönüp söylemedim, tekrarlamadım, alkışlatmadım, altını çizmedim. Dolayısıyla suç teşkil eden bir tanım sergilemedim. Bu sebeple değerlerini incitmiş olabileceğimi düşündüğüm herkesten samimiyetle özür dilerim. Bütün bunları hayatta Gülşen olarak var olmamın cezası olarak görüyorum."
Ağustos ayında hapis yatan ve tahliye olduktan bir süre sonra yurt dışı yasağı da kaldırılan şarkıcının yoğun konser programına dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.
Sosyal medyada yayılan iddialarda ise Gülşen’in yılbaşında Mısır’ın başkenti Kahire’de sahne alacağı öne sürüldü.
İddiaların ardından Gülşen’in menajeri açıklama yaptı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre şarkıcının menajeri Haluk Şentürk iddiaları yalanladı ve “Henüz bir konser anlaşmamız yok, çok fazla haber çıkıyor ama anlaşma yaptığımız bir yer yok” şeklinde konuştu.
