Şarkıcı Sefo, Sakarya'da 50 bin kişiye konser verdi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şarkıcı Sefo, Sakarya'da 50 bin kişiye konser verdi

MAGAZİN Haberleri  / AA

Şarkıcı Sefo, Sakarya'da sevenleriyle buluştu. Dinleyiciler, Sefo'nun şarkılarına eşlik edip unutulmaz bir akşam yaşadı.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen "Bisiklet Fest" kapsamında şarkıcı Sefo, sahneye çıktı.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen konsere katılmak isteyen vatandaşlar, etkinlikten saatler önce alana geldi. 50 binden fazla kişinin katıldığı konserde Sefo, sevilen şarkılarını söyledi. Müzikseverler, şarkılara eşlik ederek eğlenceli anlar yaşadı.

Şarkıcı Sefo, Sakarya'da 50 bin kişiye konser verdi

Konser alanını ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sefo'ya Sakaryaspor atkısı, hediye ile çiçek takdim etti.

Şarkıcı Sefo, Sakarya'da 50 bin kişiye konser verdi

Yüce "Unutulmaz bir ağustos ayının bizleri beklediğini söylemiştik. Açık hava etkinliklerimizle, Bike FEST'imizle, yarışlarımızla, Expo Sakarya'mızla birbirinden güzel programlarda buluşuyoruz. 3 gün daha devam edecek olan Tour Of Sakarya'ya herkesi bekliyoruz. Büyükşehir olarak daha güzel akşamlarda buluşmak için programlarınıza devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...