Şarkıcı Tan Taşçı’nın başı belada: Sapıklarla uğraşmaktan yorulduk

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şarkıcı Tan Taşçı’nın başı belada: Sapıklarla uğraşmaktan yorulduk

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Tan Taşçı, kendisini sosyal medyada Tan olarak tanıtıp, güzellik merkezleri ve mekanları kandıran kişi hakkında yasal işlem başlattığını duyurdu. Ünlü isim, Instagram’da yaptığı paylaşımla sitem etti.

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı’nın başı son günlerde sosyal medyada kendini Tan olarak tanıtan kötü niyetli bir kişinin yaptıklarıyla dertte.

Taşçı, bir dolandırıcının sanatçı arkadaşlarını, güzellik merkezlerini, mekanları arayıp, kendisini Tan Taşçı diye tanıtarak kandırdığını söyledi.

“HERKESİ KANDIRMAYA DEVAM EDİYOR”

Adını kullanan dolandırıcılar hakkında yasal işlem başlattığını belirten şarkıcı, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Kendisini Tan olarak tanıtarak insanları işleten sapık hala Whatsapp profiline bir fotoğraf koyup herkesi kandırmaya devam ediyor!

Güzellik merkezlerini arayarak randevu alıyor, yahu ben ne alaka !? Hadi gelicem diyelim gelmek için sizi neden gece 3' te arayım, ne işim olabilir uyku güzelliğimi!

Markalardan ürün isteniyor falan ben ne zaman ürün istedim hiç yapmadığım işler!

Şarkıcı arkadaşlarımı arayıp saatlerce konuşup düetler, besteler yapılıyor!

Mekanlarla konuşulup anlaşma yapılıyor yıllardır bar ve performans sahnelerine çıkmadığımı biliyorlar ona rağmen inanıyorlar!”

“AVUKATIM VE BEN SAPIKLARLA UĞRAŞMAKTAN YORULDUK”

“Çeşme'de adamın biri telefonla arayıp Tan'dan şampanya diyor ve masalara şampanya yollatıyor! Yahu hiç yapmadığım işler bunlar...

Neden kandırılmaya bu kadar müsait bir toplumuz? Mağdurlara açıklama yapmaktan yorulduk.

Avukatım ve ben sapıklarla uğraşmaktan yorulduk ama ahdım var artık acımak yok bana çektiren tüm sapıkları cezalarını çekerken de ben ziyaret edeceğim inşallah!”

Şarkıcı Tan Taşçı’nın başı belada: Sapıklarla uğraşmaktan yorulduk

Kaynak, fotoğraflar: Instagram

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...