Şaşırtan hamle! Aslıhan Gürbüz, İsmail Hacıoğlu'nu tek kalemde sildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şaşırtan hamle! Aslıhan Gürbüz, İsmail Hacıoğlu'nu tek kalemde sildi

MAGAZİN Haberleri

Uzun süredir birliktelik yaşayan Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu yollarını ayırdı. Gürbüz Instagram hesabından İsmail Hacıoğlu'nu engelledi. Bu durum hayranlarının da gözünden kaçmadı.

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu, bir süre önce sürpriz birliktelikleri ile magazin gündemine oturdu. Çift, geçtiğimiz günlerde birlikteliklerinin 1. yılını kutladı. Sosyal medyadan zaman zaman paylaştıkları fotoğraflarla da hayranlarının beğenisini kazandı. Sevilen oyuncu Aslıhan Gürbüz'den gelen şaşırtan hareket çiftin ayrıldıkları iddiasını beraberinde getirdi.

FOTOĞRAFLARI SİLİP ENGELLEDİ

Bir süre önce ikili arasında kriz olduğu ve ilişkilerinde sorunların yaşandığı konuşuluyordu. Bu söylentilerin ardından oyuncu çift birlikteliklerine nokta koydu. Aslıhan Gürbüz, İsmail Hacıoğlu'nu Instagram hesabından engelledi. Bu hamle ise hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Gürbüz, bununla da kalmayıp sosyal medya hesabından İsmail Hacıoğlu ile yaptığı tüm paylaşımları sildi. Hacıoğlu'nun ise Aslıhan Gürbüz ile olan fotoğrafları silmemesi dikkat çekti. 

Şaşırtan hamle! Aslıhan Gürbüz, İsmail Hacıoğlu'nu tek kalemde sildi

Kızı Yemin'le Kaş'a tatile gideceği konuşulan İsmail Hacıoğlu şu sıralar Cem Karaca filmine hazırlanıyor. İsmail Hacıoğlu'nun fotoğrafları kaldırıp kaldırmayacağı ise merak konusu...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...