Seda Akgül değişimiyle şoka soktu: Son hali Survivor Sude’ye benzetildi

Düzenleyen:
Seda Akgül değişimiyle şoka soktu: Son hali Survivor Sude’ye benzetildi

MAGAZİN Haberleri

Seda Akgül değişimiyle şaşırttı. Instagram’ı aktif kullanan Akgül, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla herkesi şoka soktu. Ünlü sunucuyu görenler Survivor yarışmacısı Sude’ye benzetti.

Bir süredir ekranlardan uzak bir hayat süren Seda Akgül son hali ile gündemde. Bir dönem ana haber ve program sunuculuğu yapan Akgül, sonrasında adından Kısmetse Olur yarışmasıyla bahsettirmişti. Instagram’da 435 bin takipçisi bulunan Akgül, adeta gençliğine döndü. Akgül’ün son halini görenler şaşkına döndü.

“DOKTORUM SAĞ OLSUN”

50 yaşındaki sunucu “Gelir gelmez havası yaradı memleketimin. Bir de doktorum sağ olsun” notuyla bir pozunu paylaştı.

Takipçileri “Fotoshop’unuz biraz fazla mı gelmiş ne… Maşallah 18 yaşınıza dönmüşsünüz” , “Memleket havası değil botoks havası olabilir mi?” , “Filtre de bu kadar abartılmamalı canım siz de” tarzında yorumlar yaptı.

Seda Akgül değişimiyle şoka soktu: Son hali Survivor Sude’ye benzetildiSeda Akgül'ün Instagram fotoğrafları

SURVİVOR SUDE’YE BENZETİLDİ

Öte yandan Seda Akgül'e gelen en fazla yorum da Survivor Sude sanılmasıydı. Pek çok takipçi Akgül'ü Survivor Sude’ye benzetti. Takipçiler “Survivor Sude sandım” , “Bir an Sude zannettim” gibi yorumlar yazdı.

Seda Akgül değişimiyle şoka soktu: Son hali Survivor Sude’ye benzetildiSeda Akgül'ün paylaştığı son fotoğraf - Survivor Sude Burcu


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...