Selin Ciğerci’nin ‘evlat edindiği’ iddiasına bakanlıktan açıklama geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Selin Ciğerci’nin ‘evlat edindiği’ iddiasına bakanlıktan açıklama geldi

MAGAZİN Haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra’nın evlat edindiği yönündeki iddialar sonrası açıklama yaptı. Bakanlık, herhangi bir evlat edinme talebinde bulunulmadığını belirterek, iddialarla ilgili soruşturma başlatılacağını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada “Selin Ciğerci’nin evlat edindiğine ilişkin” haberlerine yönelik basın açıklaması yayımladı. 

SORUŞTURMA VE İNCELEME TALEBİ

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Haberde ismi geçen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra tarafından Bakanlığımıza evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır. Cumhuriyet Başsavcılığına, habere konu iddiaların araştırılması, olayın tarafı olabilecek ilgililer hakkında adli soruşturma ve çocukla ilgili sosyal inceleme yapılması adına gerekli tüm tedbirlerin alınması için başvuruda bulunulmuştur.”

Selin Ciğerci’nin ‘evlat edindiği’ iddiasına bakanlıktan açıklama geldi

Gökhan Çıra - Selin Ciğerci

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz yıl Selin Ciğerci ile ikinci kez boşanan Gökhan Çıra, sosyal medya hesabından baba olduğunu duyurdu. Çıra’nın paylaşımı sonrası Ciğerci, evli olduğu dönemde, bebeği evlat edindiklerini belirtti ve kızlarına kendisinin bakacağını söyledi. İnternet fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ciğerci, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bir kere konuşacağım ve daha da konuşmayacağım. Bu haberden kendilerine pay çıkarmak isteyen çok insan var. Ben hep anne olmak istediğimi ve olacağımı söylüyordum zaten. Evet anne oldum, siz de teyzesiniz. Beni tebrik edebilirsiniz. Eski eşim Gökhan Çıra ile evliyken bir yola başvurmuştuk. Evlat edinmek için başvurularımız kabul edildi. Çocuk bende kalacak, eski eşim istediği zaman gelip alacak. Uzun zamandır da odası var.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...