‘Ses telleri felç oldu’ denilen Aleyna Tilki’nin doktoru konuştu, gerçek ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ses tellerinin yırtıldığını, uzun bir süre şarkı söyleyemeyeceğini açıklamıştı. Uzun zamandır sahne almayan şarkıcı hakkında ‘ses telleri felç’ oldu’ iddiaları ortaya atıldı. Şarkı söyleyip söyleyemeyeceği merak edilen Tilki’nin doktoru ünlü ismin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ses tellerinden dolayı yoğun konser programına ara veren Aleyna Tilki hakkında ‘ameliyat olabilir, ses telleri felç oldu’ iddiaları ortaya atıldı. Genç popçunun doktoru konuyla ilgili bir video yayınlayarak, Tilki’nin tedavi sürecinin devam ettiğini belirtti.

“DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SAHNELERE DÖNECEK”

Aleyna Tilki’nin daha güçlü döneceğini belirten doktoru açıklamasında “Ses terapilerimize devam ediyoruz. Şarkı söylemek daha doğrusu profesyonel ses icrası iki boyutu olan bir iş ve birinci boyutu tabii ki sanatsal yetenekler ve müzik bilgisi. İkinci boyutu ise spor. Siz sahnede bir performans gerçekleştiriyorsanız bunun sportif kısmı da var. Örneğin profesyonel bir futbolcunun hayatı boyunca karşılaşacağı sakatlıklar olabilir. Bunlar tabii ki geçici, futbolcular uygun tedaviyle tekrar sahaya dönüyorlar. Biz de Aleyna Hanım ile tedavimizi gerçekleştirdikten sonra daha güçlü, daha güzel bir şekilde sahnelere döneceğiz” ifadelerini kullandı. 

“BİR SÜRE ŞARKI SÖYLEYEMEYECEĞİM”

Kariyeri ve yaptığı paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Aleyna Tilki, daha önce yaptığı paylaşımda, “Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğim. Yeniden şarkı söyleyene kadar, performansımı izleyip sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum” demişti. Genç popçunun bu açıklaması sevenlerini üzmüştü. 

‘Ses telleri felç oldu’ denilen Aleyna Tilki’nin doktoru konuştu, gerçek ortaya çıktı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...