Sezen Aksu annesinin sözleriyle kırdı geçirdi

Sezen Aksu annesinin sözleriyle kırdı geçirdi
Başlık ResmiSezen Aksu annesinin sözleriyle kirdi geçirdi

Usta sanatçı Sezen Aksu, konuğu olduğu Mesut Yar'ın programında annesinin özlü sözlerini bir bir sıralayınca kahkahalar havada uçuştu

Kaydet
|
CNN Türk ekranlarında Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programının dün geceki konuğu uzun süredir show programlarına çıkmayan Sezen Aksu'ydu. Sezen Aksu'ya Atilla Özdemiroğlu,Melike Demirağ ve Şanar Yurdatapan eşlik etti.

NEDEN CANLI YAYINLARA ÇIKMIYOR?
Sezen Aksu, canlı yayınlara katılmama gibi bir kararının olmadığını ancak bu programlarda çok heyecanlandığı için programlara pek fazla katılmadığını söyledi. Programda en dikkat çekici an ise Sezen Aksu'nun annesinin özlü sözlerinin konuşulduğu bölümdü.

"ANNEM BANA 'HER ÇIKAN GELİNİN YENGESİ' DERDİ"
"Geriye doğru baktığımda her duruma uygun bir laf etmişimdir. Annem bana 'Her çıkan gelinin yengesi' derdi. Şehriban lafları bunlar." diyen sezen Aksu,"Bana maydanoz demek istiyordu. Her çıkan gelinin yengesi çok ağır bir laf aslında. Annem benim öğretmenimdi ve konuşunca tüm sınıf gülmekten kırılıyordu. Çocuklar gülünce de sinirlenirdi" diye konuştu.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.