Sibel Alaş'tan tepki çeken Ramazan çıkışı: Her gece korkunç davul sesiyle uyanıyorum

Düzenleyen:
Sibel Alaş'tan tepki çeken Ramazan çıkışı: Her gece korkunç davul sesiyle uyanıyorum

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Sibel Alaş, Ramazan ayı devam ederken kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yaparak geceleri davul sesinden rahatsız olduğunu söyledi. Alaş’ın bu paylaşımı gündem olurken tepki de çekti.

Adam, Meşgulüm, Çok Ayıp gibi şarkılarla büyük ses getiren 90’lı yılların popüler şarkıcısı Sibel Alaş, Twitter hesabından paylaşım yaparak Ramazan davulunun çalınmasından rahatsız olduğunu söyledi.

"NEDEN UZUN SÜRE O SESE MARUZ KALMAK ZORUNDAYIM?"

Sibel Alaş, yaptığı paylaşımda “Neden her gece korkunç bir davul sesiyle uyanmak ve uzun süre o sese maruz kalmak zorundayım? Tamam, Ramazan davulu eski bir gelenektir ama alarmımızı kurup uyanabildiğimiz bu çağda gerçekten gerekli midir? Bazı şeyler zaman içinde ve zamana uygun şekilde değişmemeli midir?” ifadelerini kullandı.

Sibel Alaş'tan tepki çeken Ramazan çıkışı: Her gece korkunç davul sesiyle uyanıyorumİşte Sibel Alaş'ın o paylaşımı...

TEPKİ YAĞDI

Ünlü şarkıcının Ramazan davulu ile ilgili söyledikleri kısa sürede gündem oldu. Alaş'ın paylaşımından rahatsız olan birçok sosyal medya kullanıcısı "Sabaha kadar çalan müzikten rahatsız olmuyorsanız yılda bir ay çalan davuldan da rahatsız olmayın" şeklinde karşılık verdi.

"DÜŞÜNCEMİ DİLE GETİRDİM"

Gazeteci Arif Hür'e konuyla ilgili konuşan Sibel Alaş, "Söylediğimin arkasındayım. O tweeti silmeyeceğim. Kötü bir şey söylemedim. Kibar bir dille düşüncemi dile getirdim. Pek çok belediyenin Ramazan ayı boyunca davul çalınmasını yasakladığını da biliyoruz" diyerek kendisini savundu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...