Simge Sağın’dan 30 Ağustos’a özel kostüm… Sahneye çıkınca alkış tufanı koptu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla son dönemde gündemden düşmeyen Simge Sağın, 30 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Ünlü şarkıcının 10. Yıl Marşı’nı söylerken giydiği kostüm geceye damga vurdu.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Harbiye’de verdiği konserde giydiği kostümle gündem oldu. Tanju Babacan imzalı ve üzerinde Kurtuluş Savaşı’nı temsil eden görüntülerin olduğu kıyafet görenlerden tam not aldı.

HUMMALI ÇALIŞMA

Yazın yoğun bir konser maratonu geçiren Simge Sağın, bu kez 30 Ağustos Zafer Bayramı için tasarlanan dev elbisesiyle sahneye çıktı. Biletleri günler öncesinde tükenen konsere Sağın, haftalar öncesinden hazırlandı. Hummalı bir şekilde çalışan Simge ve ekibi 30 Ağustos için özel bir sahne dekoru hazırlattı, LED ekranlarda farklı ışık şovları tasarlandı. 

4.5 METRELİK ELBİSE

Gecede ‘Aşkın Olayım’ , ‘Görmem Böylesini’ , ‘Yankı’ gibi hit parçalarını seslendiren Simge konserin normal akışı devam ederken 10. Yıl Marşı’nı söylemeye başladı. Seyirciler o anlarda 30 Ağustos coşkusunu tam anlamıyla yaşadı. Tanju Babacan’ın üniversite öğrencilerinden oluşan ekibiyle 1 ayda tamamladığı, enstalasyon tekniği ile hazırlanan 3.20 metre yüksekliğindeki, 4.5 metre enindeki kostüm konser sırasında izleyicilerin gözleri önünde Simge’ye 20 kişilik sahne ekibi tarafından giydirildi.

Simge Sağın’dan 30 Ağustos’a özel kostüm… Sahneye çıkınca alkış tufanı koptu
Üzerinde Kurtuluş Savaşı’nı temsil eden görüntülerin olduğu elbise tamamıyla ortaya çıktığında uzun süren bir alkış tufanı koptu. Harbiye Açık Hava’daki beş bin kişi 10. Yıl Marşı’na ellerindeki Türk bayraklarıyla eşlik ettiğinde ortaya muazzam bir görüntü çıktı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...