Sinem Kobal kızıyla mutfak pozunu paylaştı: ‘Şefler iş başında’

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sinem Kobal kızıyla mutfak pozunu paylaştı: ‘Şefler iş başında’

MAGAZİN Haberleri

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal, çocuk sahibi olduktan sonra oyunculuğa ara vermişti. Tüm boş vakitlerini kızlarına ayıran Kobal, kızıyla mutfak pozuna sosyal medya hesabından yer vererek ‘Şefler iş başında’ notunu düştü.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlı 2016 yılında görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Çift, 2020 yılında ilk çocukları Lalin'i kucaklarına almıştı. İkili 16 Mayıs'ta ise ikinci bebeklerine kavuştu. Kobal ile İmirzalıoğlu ikinci çocuklarına Leyla adını verdi.

Evlendikten sonra oyunculuğa ara veren ve kızlarını gözlerden uzak büyüten Sinem Kobal, kızı Lalin ile çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Kobal, bu sevimli kareyi 5,9 milyon takipçili Instagram hesabından yer verdi. Ünlü ismin, kızının yüzünü göstermemesi dikkat çekti.

Sinem Kobal kızıyla mutfak pozunu paylaştı: ‘Şefler iş başında’

Sinem Kobal’ın kızları Lalin 2 yaşında Leyla ise 7 aylık.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...