Siroza yakalanan Ufuk Özkan'a bir kötü haber daha... Kadro dışı bırakıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Siroza yakalanan Ufuk Özkan'a bir kötü haber daha... Kadro dışı bırakıldı

MAGAZİN Haberleri

2. evre siroz teşhisi konulan Ufuk Özkan, sosyal medyadan son halini paylaşıp sevenlerini bilgilendirmişti. Özkan’ın sağlık durumu yeni projede yer almasına izin vermeyince ünlü oyuncu kadrodan çıkarıldı.

Geniş Aile dizisindeki ‘Cevahir’ rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ufuk Özkan’ın geçtiğimiz günlerde siroza yakalandığı ortaya çıkmıştı. 2. evre siroz teşhisi konulan ünlü oyuncu, rol alacağı yeni filminde sağlık raporuna takıldı.

KADRODAN ÇIKARILDI

Sabah'ta yer alan habere göre; ünlü isim, ‘Öğretmen’ adlı komedi filminde yer alacaktı. Özkan'ın sağlık durumu yaz aylarında yeni bir projede yer almasına izin vermedi. Özkan siroz olduğu için kadrodan çıkarıldı. 

ORGAN NAKLİNE GEREK KALMAYABİLİR

Öte yandan karaciğer nakli sırasına girdiği ortaya çıkan Ufuk Özkan'ın, durumunun iyiye gittiği, her şey yolunda giderse organ nakline gerek kalmayacağı, ilaç tedavisine devam edeceği de öğrenilmişti.

Siroza yakalanan Ufuk Özkan'a bir kötü haber daha... Kadro dışı bırakıldı

“EN KISA ZAMANDA DÖNECEĞİM”

Hastaneye yatacağını ve tedavisinin burada yapılacağını belirten Özkan, sağlık durumuyla ilgili verdiği bir röportajda şunları söylemişti:

“En kısa zamanda ayağa kalkmak gibi bir huyum var. Ne olursa olsun tevekkülüm de hep var. Önemli olan düşmek değil bir kez daha bir kez daha ayağa kalkabilmektir, idmanlıyım bu konuda. Çok sevildiğimi gördüm, telefonum durmuyor. Ne mutlu bana, sevenlerim ve aşık olduğum meslek için en kısa zamanda döneceğim. En önemlisi de oğlum Eren için döneceğim.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Serdar Ulucan29 Temmuz 2023 13:03

Ufuk bey bizim çok sevdiğimiz bir sanatçı,filmlerinde de çok başarılı. Açıkçası vaziyetine çok üzüldük. ALLAH'tan acil şifalar diliyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...