Siroza yakalanan Ufuk Özkan’dan haber var… Sevindiren gelişmeyi doktoru paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Siroza yakalanan Ufuk Özkan’dan haber var… Sevindiren gelişmeyi doktoru paylaştı

MAGAZİN Haberleri

2. evre siroz teşhisi konulan oyuncu Ufuk Özkan’dan güzel haber geldi. Özkan’ın sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişmeyi doktoru paylaştı.

Geniş Aile dizisindeki ‘Cevahir’ rolüyle yıldızı parlayan başarılı oyuncu Ufuk Özkan, karaciğerindeki rahatsızlık nedeniyle sevenlerini üzmüştü. Hastalık nedeniyle zor günler geçiren Özkan’dan güzel haber geldi.

KARACİĞER NAKLİNE GEREK KALMADI

2. derecede siroz rahatsızlığı nedeniyle karaciğer nakli sırasına girdiği ortaya çıkan Ufuk Özkan için organ nakline gerek kalmadı. Kötü günleri atlatan 48 yaşındaki ünlü isim hastaneden taburcu oldu. 

17 gün süren tedavisinin ardından hastaneden çıkan Ufuk Özkan’ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişmeleri doktoru Onur Yaprak sosyal medyadan paylaştı. 

Siroza yakalanan Ufuk Özkan’dan haber var… Sevindiren gelişmeyi doktoru paylaştı

“MESLEĞİNE DEVAM EDECEK ŞEKİLDE TABURCU ETTİK”

Ufuk Özkan ile yan yana fotoğrafına yer veren Karaciğer, Pankreas, Safra Yolları Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Onur Yaprak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli sanatçımız (artık dostum) Ufuk Özkan’ı 17 gün önce karaciğer yetmezliği bulguları ile kliniğimize yatırmıştık. Süreç içinde karaciğer değerleri geriledi. Çok şükür nakillik bir durumu olmadı. Kendisini çok sevdiği mesleğine ve setlere devam edecek şekilde taburcu ettik. Bu süre zarfında arayan soran ve sevenleri onu hiç yalnız bırakmamıştı. Bundan sonraki günlerini sağlıkla geçirmesini diliyorum.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...