‘Söylemezsem Olmaz’ ekibi değişti! İşte yeni sunucular…

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
‘Söylemezsem Olmaz’ ekibi değişti! İşte yeni sunucular…

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının kadrosu değişti. Selen Görgüzel, Bilal Özcan ve Didem Belen’den boşalan koltuğa Arto, Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik oturdu.

Selen Görgüzel, Didem Delen ve Bilal Özcan'ın sunuculuğunu üstlendiği ve hafta içi her sabah izleyiciyle buluşan Söylemezsem Olmaz kadro değişikliğine gitti. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan program, ekran macerasına yeni isimlerle devam etme kararı aldı. 

“BAŞKA EKİPLE DEVAM ETMEMİZ ETİK OLMAZDI”

Söylemezsem Olmaz’da sunucuların neden ayrıldığı merak konusu olurken, Selen Görgüzel sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yeni haftadan itibaren programda olmayacağını şu sözlerle duyurdu:

“Biliyorsunuz Temmuz ayı itibariyle Beyaz TV ekranlarında her sabah sizlerle buluşuyoruz. Önce Beyaz Magazin daha sonra Söylemezsem Olmaz'da... Ben çok keyif aldım, keyifli bir süreç geçirdim, çok güzel arkadaşlıklar edindim. Başta Beyaz TV ailesine ve yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum. Çok sevgili yapımcımız Bilal Özbilge'ye teşekkür ediyorum. Fakat malumunuz biliyorsunuz biz Bilal Özbilge'nin ekibiydik, yapımcımız Bilal Özbilge'ydi. Kendisi, talihsiz bir rahatsızlık geçirdi. Şu anda iyileşti, çok şükürler olsun. Gayet iyi fakat biraz daha onun doktor raporu uzadığı için bu zaman zarfında başka bir ekip gelecek. Başka ekiple de bizim devam etmemiz çok etik olmazdı açıkçası. Yeni arkadaşlar bundan sonra Söylemezsem Olmaz programında sabahları sizlerle buluşmak üzere başlayacaklar Pazartesi gününden itibaren.”

‘Söylemezsem Olmaz’ ekibi değişti! İşte yeni sunucular…Yağmur Çevik, Arto, Hande Sarıoğlu

YENİ SUNUCULAR EKRANA ÇIKTI

Söylemezsem Olmaz kadrosunda yapılan değişikliğin ardından yeni sunucular bu sabah ekranlarda yerini aldı. Programın sunucu koltuğunda bu haftadan itibaren Arto, Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik oturacak.

Programın yeni kadrosunda yer alan Hande Sarıoğlu haberi “Transfer açıklaması: Futbol sahalarından magazinin göbeğine yılın transferi. Vallahi billahi çok eğleneceğiz notuyla” duyurdu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...