Survivor 2023 için tarih ve takımlar belli oldu! İşte ünlüler, gönüllüler ve influencer’lar kadrosundaki yarışmacılar…

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen yarışmacısı Survivor kadrosu sonunda açıklandı. Günler öncesinden ünlüler yarışmacılarını tek tek açıklayan Acun Ilıcalı, gönüllüler takımında yer alacak isimleri de duyurdu. Bu sezon bu sezon ‘ünlüler, gönüllüler ve fenomenler’ konsepti ile ekranlarda olacak yarışmadan fragmanlar peş peşe geldi. Peki, yeni sezonda Survivor 2023 kadrosunda kimler var? Survivor 2023 ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Survivor 2023'ten heyecanla beklenen fragmanlar geldi. Yılbaşı gecesi ekranlara gelen tanıtımlarda yeni sezonda mücadele edecek yarışmacılara yer verildi. Ünlüler, gönüllüler ve influencer’lar olmak üzere 3 ayrı tanıtım ile Survivor 2023 yarışmacıları duyuruldu. 

SURVİVOR 2023 ÜNLÜLERİ

Yıllardır ekranlara gelen ve yayınlandığı döneme damga vuran yarışmanın ünlüler takımındaki isimleri Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından tek tek duyurmuştu. Buna göre Survivor ünlüler takımında Zeynep Alkan, Ümit Erdim, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Seçkin Piriler, Barış Telli, Murat Eken, Berdan Mardini yer alıyor.

Survivor 2023 için tarih ve takımlar belli oldu! İşte ünlüler, gönüllüler ve influencer’lar kadrosundaki yarışmacılar…

SURVİVOR 2023 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor 2023’ün gönüllüler takımında ise Aziz, Gizem Avcı, Osman Can, Aleyna, Asena, Özgür, Tunga, Kardelen, Walison gibi isimler yer alıyor.

SURVİVOR 2023 INFLUENCER'LAR KADROSU

Bu yılki yarışmacı kadrosu nefesleri kesen Survivor’ın influencer kadrosunda ise Kürşat Juan, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Alper Rende, Elanur gibi yer alıyor.

Survivor 2023 için tarih ve takımlar belli oldu! İşte ünlüler, gönüllüler ve influencer’lar kadrosundaki yarışmacılar…

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2023, MasterChef’in final yapmasının hemen ardından yeni sezonuyla ekranlarda olacak. Survivor 2024 bu sene 15 Ocak Pazar günü 20.00’da ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Bu sene ünlüler, gönüllüler ve fenomenler arasında kıyasıya bir rekabet ekranlara gelecek.

“AKLIN ÖN PLANDA OLDUĞU BİR FORMAT OLACAK”

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, herkesin merakla beklediği yarışma için “Survivor’da bir değişiklik olacak mı?” sorusuna daha önce katıldığı bir programda şu şekilde cevap vermişti:

“Survivor’da bu sene değişiklik yapacağız. Eskiye göre yalnızca fiziksel rekabetin değil, aklın da ön planda olduğu bir format olacak. ‘Benim zekam iyi, parkurda avantaj sağlayabilirim’ denilen bir Survivor’a geçiyoruz şu anda. Biraz Özge Ulusoy, Pascal Nouma tarafını özledim. O dönemdeki yarışma aşırı fiziksel değildi. Ünlülerle yaptığımız ilk Survivor’dı. O Survivor’un tadını vermek istiyorum. Biraz da parkurları kıranların değil, hem aklı hem becerisi olanların buluştuğu bir Survivor canlandırıyoruz kafamızda.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...