Survivor All Star’dan Ersin elendi: 45 günlük maceram bitti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star’da gerilim dolu bir haftanın ardından dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Son bölümde eleme adayları Ersin, Yunus Emre, Yaman, Mustafa Kemal, Bozok ve Sercan parkurda kıyasıya mücadele etti. 6 yarışmacı arasında yapılan düello sonucunda Survivor’a Ersin veda etti.

TV8’de yayınlanan ve ekranların sevilen yarışması Survivor All Star’da eleme gecesi heyecanlı geçti. Bu haftanın eleme adayları arasında mavi takımdan bir isim, kırmızı takımdan beş kişi yer aldı. Yaman, Ersin, Mustafa Kemal, Yunus Emre, Bozok ve Sercan arasında gerçekleşen ve kıran kırana geçen düellolarda Ersin yarışmadan elendi.

Survivor All Star’dan Ersin elendi: 45 günlük maceram bitti

ERSİN YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Yarışmada, geçen haftadan 2 aday olan Bozok ve Sercan, eleme için yarıştı. İkili arasında kazanan Sercan oldu. Böylece adaylıktan adını sildirip adada kalmaya hak kazandı. Yaman ve Ersin düellosunda ise kazanan Yaman oldu. Sercan, Yaman, Yunus Emre ve Mustafa Kemal’in elenme adaylığından kurtulmasıyla geriye Ersin ve Bozok kaldı. Daha sonra Bozok ile Ersin yarıştı. İkili arasında yaşanan mücadelede adada kalmayı garantileyen yarışmacı Bozok oldu, Ersin ise Survivor’daki hayallerine veda etti.

Survivor All Star’dan Ersin elendi: 45 günlük maceram bitti

“DÜELLODAN ÇIKACAĞIMI ZANNEDİYORDUM…”

Düelloyu kaybeden Ersin, vedasında duygusal bir konuşma yaptı. Tüm yarışmacıları çok sevdiğini belirten isim “Bu düellodan çıkacağımı zannediyordum fakat ekibimden Bozok beni elemiş oldu. Bozok’u tebrik ediyorum. Ben kırmızı takımı çok seviyorum. 45 günlük bir hikayem vardı, bugün noktalandı. Acun abiye teşekkür ediyorum. Her zaman beni davet eder. Survivor 2020’de gelmiştim, 2024’te de geldim. Kırmızı takımda ben herkesi çok seviyorum. Eğer herhangi birini kırdıysam veya üzdüysem özür diliyorum, mavi takım için de öyle. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...