Survivor eski yarışmacısı Yargı kadrosunda: Diziye yeni soluk getirecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor eski yarışmacısı Yargı kadrosunda: Diziye yeni soluk getirecek

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve ilgiyle izlenen Yargı’ya Survivor eski yarışmacısı Çağrı Atakan katıldı. Atakan’ın diziye ne zaman dahil olacağı ve hangi karakteri de üstleneceği belli oldu.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı’ya Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan katılıyor. Daha önce Arka Sıradakiler, Çukur ve Şahin Tepesi adlı yapımlarda yer alan ünlü isim hikayeye yeni bir soluk getirecek. 

Kanal D’de ekrana gelen ve Ay Yapım imzalı dizi Yargı, her bölümüyle seyirciye heyecan dolu anlar yaşatıyor. Son olarak oyunculuğuyla övgü alan Defne Kayalar, kadroya dahil olmuştu. Medcezir, Keskin Bıçak, Alacakaranlık gibi dizilerle tanınan oyuncu, ‘İclal Savcı’ karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. 

Survivor eski yarışmacısı Yargı kadrosunda: Diziye yeni soluk getirecek - 1. Resim

85. BÖLÜMDE KATILACAK

Son olarak kadroya Survivor eski şampiyonu Çağrı Atakan’ın katılacağı öğrenildi. Kanal D’de yer alan habere göre, ünlü isim Yargı’nın 85’inci bölümünde kadroya eklenecek. Hikayenin her bölüm giderek daha da heyecanlı hale geldiği dizide ‘Canberk’ karakterine hayat verecek Çağrı Atakan’ın nasıl bir hikayenin içinde yer alacağı ise şimdiden merakla bekleniyor.

Survivor eski yarışmacısı Yargı kadrosunda: Diziye yeni soluk getirecek - 2. Resim

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da doğdu. Bilkent Üniversitesi’nde eğitim aldı. 2007 yılında ilk kez Arka Sıradakiler dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola verip tiyatro ile ilgilendi. Şahin Tepesi’nde Yılmaz karakteriyle rol alan Atakan, Çukur dizisinde de Remzi karakterini üstlendi. 

Survivor eski yarışmacısı Yargı kadrosunda: Diziye yeni soluk getirecek - 3. Resim

Çağrı Atakan, Survivor 2021’de yarışmış, adından söz ettiren isimler arasında yer almıştı. Parkurlarda gösterdiği mücadele kadar girdiği polemiklerle de konuşulmuş ve Acun Ilıcalı’nın tepkisini çekmişti. Daha sonra ise sakatlığı nedeniyle diskalifiye edilmiş, vedasında ise “Sakatlanmasaydım finale kadar giderdim. Yaşıma göre iyi performans çıkardığımı düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...